| Životní pojištění - diskuze na toto téma |
V poslední době se už dlouho rozhoduji o sjednání životního pojištění, protože mám dvě děti a manželku, takže kdyby se něco stalo, tak aby jim tu něco zůstalo... u které pojišťovny je to výhodné? a je lepší rovnou pojišťovna nebo nějaký pojišťovák?
Daniel | 11.12.2020 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Životní pojištěníDíval jsem se někde na srovnání nabídek? každá pojišťovna nabídne každému něco jiného podle jeho zdravotního stavu, ale také podle věku.
Odpověď Jiří | 11.12.2020 00:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Životní pojištěníVy používáte srovnávač pojištění? Tam si najdete nejvýhodnější nabídku pojištění, a potom jedete do konkrétní pojišťovny?
Odpověď Daniel | 11.12.2020 00:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Životní pojištěníPoužil jsem už vícekrát srovnávač pojištění https://www.klikpojisteni.cz/ , kde si rychle najdete přehledné srovnání všech pojišťoven. Na pobočku pak nemusíte nikam chodit. Zařídíte si pojištění online bez problému. Líbí se mi, že mám prostě rychle kompletní srovnání. Odpověď |