| Továrna Play-Doh - diskuze na toto téma |
Dobrý den, dcera si přeje nějakou továrnu na sladkosti Play-Doh, poradíte kde ji mají k objednání online? Adéla | 13.12.2020 15:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Továrna Play-DohZdravím, myslíte tuto https://pompo.cz/product/14E9844/hasbro-play-doh-tovarna-na-cokoladu/?lang=cs ? Já ji mám pro dcerku koupenou pod stromeček a teď jsem se naštvala, že jsem ještě s koupí nepočkala, na Pompu ji mají za výbornou cenu. Odpověď Ester | 14.12.2020 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Továrna Play-DohTo by měla být ona - díky za tip, cena je fakt výborná, takže jsem ji hned objednala. Odpověď Martina | 16.12.2020 00:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Továrna Play-DohDobrý den, díky za doporučení na továrnu :) Já jsem s objednáním hraček čekala do posklední chvíle a vyplatilo se mi to :) Na Pompu mají super ceny, takže jsem až teď všechno pro dcerky objednala. Odpověď Vendula | 18.12.2020 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Továrna Play-DohDobrý den, já jsem byla dnes v Pompu osobně a taky jsem dobře pořídila :) Odpověď |