| Šetrná metoda prodloužení vlasů - diskuze na toto téma |
Jaká metoda prodloužení vlasů je nejšetrnější ? Pořád nejsem schopna se rozhodnout jestli do toho jít nebo ne, protože nepatřím mezi ty šťastlivce, co mají dlouhé a husté vlasy a při představě, že by mi to moje vlasy mělo zničit a nebo mi měly padat, tak za to riziko mi to opravdu nestojí.
Jana | 16.12.2020 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná metoda prodloužení vlasůNejšetrnější jsou určitě vlasové pásky :). Ale taky je potřeba si najít šikovného kadeřníka, který je bude umět přidělat tak, že ostatní nepoznají, že jde o prodloužené vlasy, což ne úplně všichni umí, co si budeme vykládat.
Odpověď Terka | 19.12.2020 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná metoda prodloužení vlasůMáš přímo s nějakou značkou vlasů zkušenost ?
Odpověď Eliška | 20.12.2020 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šetrná metoda prodloužení vlasůNejkvalitnější vlasové pásky má rozhodně hairtalk, nechám ti tady odkaz, kde se na to můžeš podívat jak vypadají a jaké vůbec jsou možnosti, protože nabízí víc druhů https://www.instagram.com/hairtalkczechrepublic/
Odpověď |