| Doporučte dodavatele energií - diskuze na toto téma |
Doporučíte mi prosím nového dodavatele energií? Teď jsem zaplatila nechtíc zálohu později a hnedka upomínka, nenechám sebou vorat, když člověk jednou zapomene. Koho byste mi doporučili, mám energie pohormadě a ráda bych to tak zas nechala. Díky Katka | 17.12.2020 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doporučte dodavatele energiíJoo to moc dobře znám ale u telefonu, těch už jsem utržila několik, hlava děravá :D My máme doma energie u Bohemia Energy, taky spojený a jsme s jejich službama spokojený :) Odpověď Žaneta | 23.12.2020 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doporučte dodavatele energiíJo já to nesnáším, protože když se podívají zpětně, tak musí vidět, že jsem vždycky platila včas a hold se jednou stalo no. To už je fuk. Jak jste u nich řešili změnu? Odpověď Katka | 28.12.2020 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doporučte dodavatele energiíNo jasně to chápu, ale vždycky je to jenom o přístupu. Změnu jsme si řešili sami, nebo teda spíš dodavatele jsme si našli sami podle nižší ceny a pak jsme to domluvili telefonicky už když od nich volali. Komplet vyřízení administrativy udělala firma od píky za nás :) Odpověď Žaneta | 6.1.2021 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doporučte dodavatele energiíAha a to jste si dodavatele hledali přes nějaký porovnávač a nebo jste prostě jeli firmu po firmě? Odpověď Katka | 7.1.2021 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Doporučte dodavatele energiíJj brali jsem to přes nějakou kalkulačku, můj mužskej si s tím pohrál a tam nám to právě Bohemii vyhodilo jako jednu z nejlevnějších. Jako projíždět firmu po firmě, tak to by nás asi fakt kleplo. Odpověď Žaneta | 12.1.2021 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Doporučte dodavatele energiíSuper, tak to mě upřímně ani nenapadlo a asi nevíte co to bylo za kalkulačku. Odpověď Katka | 14.1.2021 15:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doporučte dodavatele energiíZjistila jsem vám to od manžela, protože já bych to nevěděla. Prý je to nezávislá kalkulačka na nějakých stránkách tzbinfo a že si tam zjistíte podle toho co doma protopíte, prosvítíte nejvhodnějšího dodavatele. Taky mi říkal, že tam k tomu jednoduše zjistíte úsporu a podmínky. A to teda můžu taky potvrdit, že co jsme k nim přešli, tak nám přišel přeplatek. Odpověď Jolana | 22.1.2021 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doporučte dodavatele energiíMy jsme taky u Bohemia energy, dostali jsme se k nim přes známýho, oni nějak spolu řešili chlapi a jak nás jakoby doporučil, tak jsme za to ještě dostali v bonusu nějaký peníze navíc. My jsme tenkrát měnili plyn, protože nám už přišel od původního dodavatele předraženej a tady zatím ok. Odpověď Žaneta | 28.1.2021 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doporučte dodavatele energiíJe tak to máte dobrý, no já bohužel ve svém okolí nikoho takového nemám, kdo by mi je mohl doporučit. A takhle přes cizího by to bylo divný. Ale věřím, že takhle bonus navíc vždycky přijde vhod. Odpověď Veronika | 25.2.2021 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doporučte dodavatele energiíOd nich jsme taky vzali energie, protože jsme se sháněli po levnějším plynu a oni nás v tu chvíli vyšli nejlevněji. Odpověď Pavla | 25.3.2021 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doporučte dodavatele energiíTaky jsme od nich dostali bonus, ale už je to nějaký rok zpátky, a to byl asi i nejvyšší přeplatek ,co nám tenkrát s tím posílali. Jinak si to u nich držíme pořád tak nějak podobný :) ..manžel to s nimi vždycky nějak domluví, tak ten o tom ví svoje. Odpověď Soňa | 13.5.2021 17:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doporučte dodavatele energiíNám letos s jejich prvním vyúčtováním vraceli, tak mám radost, že jsem se nenechala jen tak pro nic za nic ukecat do změny. :-) Odpověď |