| Sex shop - diskuze na toto téma |
S jakým sex shopem máte nejlepší zkušenost, co se týče výběru zboží a cenové dostupnosti ? Sindy | 22.12.2020 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex shopUrčitě e-kondomy. Mají hodně věcí skladem, objednávky vyřizují neuvěřitelně rychle, komunikují a mají velmi kvalitní jak prádlo tak i hračky. Odpověď iveta | 22.12.2020 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sex shopSouhlas, ekondomy jsou skvělý, pravidelně tam bereme s přítelem kondomy a různé hračky.. Odpověď iva | 28.1.2021 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sex shope-kondomy.cz jsou nejlepší v téhle brandži. beru tam opravdu od všeho co jde :D manžel kolikrát ze mě nemůže :D Odpověď tom | 27.2.2021 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sex shophlavne tam sezenes naprosto vsechno, a za super ceny,my s pritelkyni tam bereme opravdu hodne veci. Odpověď hana | 28.2.2021 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex shopwww.e-kondomy.cz pro mě je to top s těmito věcmi. Odpověď Eva | 29.11.2021 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex shopNejlepší eshop co jsem našla tak je eshop https://e-kondomy.cz/ je fakt bombastickej!! Velkej výber, jako že opravdu hooodně, a skvělý ceny:-) Odpověď |