| Kvalitní dětský krém - diskuze na toto téma |
Ahoj, mohla by mi některá z maminek doporučit kvalitní dětský krém ? Šárka | 15.2.2017 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní dětský krémahoj, my používáme tento Bioderma ABC. Je skvělý, hlavně na citlivou pokožku. Vyzkoušeli jsme toho mnoho a tento nedráždí. Kupujem v drogerii nebo objednávám na netu, nejčastěji na notino. Odpověď Diana | 20.2.2017 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní dětský krémAhoj, my používáme Baby face and Body cream od Pharma future. Malá se po něm neosypala, jako po některých, takže za mě velká spokojenost :) Odpověď Kristýna | 14.4.2017 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní dětský kréma jak vychází cenově ten dětský krém od Pharma future prosím ? Odpověď Anežka | 16.4.2018 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní dětský krémExcipial z lékarny. Pouzívám já, dcera i manzel. JE vyborný. Odpověď Jitka | 17.4.2018 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní dětský krémmyslís https://www.lekarnalancier.cz/produkty?f%5Bt_f%5D=excipial? maji toho teda hodne, který pouzivas? Odpověď Anežka | 20.4.2018 15:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní dětský krémPřesně Excipial U Lipolotio mají tam ted 200ml za dobrou cenu oproti tomu, kde to kupujeme normálne. Premýslím, ze to na Lancieru koupím, dala jsi mi dobrý tip. Mají tam více akcí, co by se mi hodilo. Odpověď Jitka | 25.4.2018 13:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní dětský krémA nevís, jak to mají s postovným? Odpověď Anežka | 30.4.2018 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kvalitní dětský krémNechala jsem si to poslat do ulozenky kousek od práce, tak si to pri ceste vyzvednu Odpověď Kája | 15.7.2019 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní dětský krémJá používám veškerou dětskou kosmetiku od pharma future, protože neobsahuje parabeny ani syntetickou parfemaci, takže je vhodná i pro ekzematiky. Odpověď Diana | 26.8.2019 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní dětský krémO jakou jde značku jestli bych mohla vědět ? Taky sháním něco bez parabenů, protože jsem se dívala že to cpou fakt všude Odpověď |