| Eshop Clip vlasy levně - diskuze na toto téma |
Dobrý den, našla bych tu někoho, kdo má zkušenost s tímto eshopem www.clip-vlasy-levne.cz. Zajímala by mě hlavně kvalita těch evropských vlasů. Leona | 23.12.2020 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Eshop Clip vlasy levněTy evropské nemám, protože jsem na zkoušku vzala ty levnější a byla jsem překvapená, protože když jsem si je nechala nasadit, tak po jejich vyžehlení absolutně nevypadají jako umělé :) takže věřím, že ty evropské budou top. Odpověď Nora | 3.1.2021 13:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Eshop Clip vlasy levněS vlasy-levne mám dobrou zkušenost. Momentálně mám prodloužené vlasy s clipy od nich. Jsou z pravých lidských vlasů, takže vypadají přirozeně. Odpověď Helena | 10.1.2021 12:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Eshop Clip vlasy levněA zvládla jste si clipy nasadit sama? Odpověď Nora | 16.1.2021 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Eshop Clip vlasy levněNa www.vlasy-levne.cz jsem si našla, že prodlužují i u nich na pobočce. Takže jsem toho vužila. Odpověď Monika | 20.1.2021 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Eshop Clip vlasy levněZaujalo mě to prodlužování na pobočce. Jsem z Brna tak se zkusím poptat. Odpověď Tereza | 22.1.2021 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Eshop Clip vlasy levněU vlasy-levne jsem si nedávno objednávala materiál k prodloužení. Dodali ho velmi rychle. Odpověď |