| Kolagen - diskuze na toto téma |
Dostala bych tu doporučení na nějaký kvalitní kolagen prosím ? Nikola | 3.1.2021 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenJsem spokojená s kolagenem od https://www.rpshop.cz/kolageny. Je výborný pro pružnou kůži, pevné nehty a zdravé vlasy.
Odpověď Laura | 7.1.2021 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenDobrý tip, děkuji, už jsem se na stránky Rosenpharmy dívala. Určitě si u nich kolagen vyberu. Odpověď Diana | 13.1.2021 11:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenJá jsem hodně o kolagenu slyšela, mám problém s klouby, tskže ho vyzkouším na jejich posílení. Odpověď Běla | 19.1.2021 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenJá si u nich objednala kolagen s kyselinou hyaluronovou na vyživení pleti zevnitř. Odpověď Marcela | 23.1.2021 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KolagenZa jak dlouho jste začala pozorovat jeho účinky? Odpověď Marika | 21.1.2021 10:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenDívala jsem se na jejich stránky, zaujaly mě kolageny na posílení kloubů a vazů. Odpověď Beáta | 25.1.2021 09:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenKolagen taky doručuji, velmi se mě po něm zlepšila pleť a posílily nehty. Odpověď Sára | 20.5.2022 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenZáleží na co přesně tady ten doplněk chceš, ale jestli můžu doporučit, tak samotný kolagen ti prostě nepomůže.
Odpověď Andrejka | 21.5.2022 16:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KolagenJak nepomůže? Skoro každou reklamu, co jsem viděla na kolagen, tak ho doporučují na vlasy, nehty, pleť atp
Odpověď Sára | 23.5.2022 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KolagenNo tak známe reklamy, to že je něco hojně propagováno nezaručuje kvalitu a toto je právě ten příklad. Jestli chceš, aby si měla kvalitnější vlasy, nehty a hlavně pleť, tak je potřeba zvolit něco, kde to složení bude mnohem mlepší, a to má třeba Nyaderm, což je víc jak kolagen.
Odpověď Andrejka | 28.5.2022 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: KolagenMáš s ním přímo zkušenost? Jak dlouho je potřeba ho teda užívat? Odpověď Sára | 29.5.2022 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: KolagenAno mám, užívám ho necelého půl roku a po žádném doplňku jsem neviděla takové zlepšení jako po Nyadermu. Je to poznat jak na vlasech, tak hlavně pleti. Nechám ti tady na něj odkaz ať se můžeš podívat o co jde a zjistit víc www.nyaderm.com Odpověď Andrejka | 2.6.2022 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: KolagenDívala jsem se na to složení a je fakt, že je hodně bohaté. Objednala jsem si kúru na 8 týdnů, tak jsem na to zvědavá. Odpověď Sára | 29.6.2022 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: KolagenTak potom dej vědět jestli pozoruješ nějaké zlepšení :) určitě bych ho teda brala dýl jak 8 týdnů ;) Odpověď Mirka | 22.7.2024 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | KolagenOno když chcete pro své tělo to nejlepší, tak je opravdu velmi dobré si také zjistit, který kolagen bude právě nejlepší pro vaše tělo. Já mohu doporučit kolagen od https://www.lekarnasenimed.cz/kloubni-vyziva/colafit-120-kosticek Ten se totiž vyrábí u nás, a to metodou lyofilizace. Je to kolagen čistoty 99,9 % , tedy bez pomocných látek a barviv. Naprosto perfektní, když chcete své tělo udržovat dlouho mobilní. Odpověď |