| Chuť na sex - diskuze na toto téma |
Jak řešíte chuť na sex ? V poslední době se mi často stává, že se do toho musím nutit, protože přítel na to má chuť, ale já ne :/ Martina | 6.1.2021 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Chuť na sexTak u nás je to trochu obráceně, já mám chutě pořád, ale manžel začal mít problém s erekcí, a od té doby se tomu nějak úplně vyhýbá... Odpověď Karel | 7.1.2021 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Chuť na sexHele ono to pro chlapa není vůbec nic příjemného, také jsem se tomu spíše vyhýbal. Jendou manželka přišla domu s tím, že mi koupila prášky na erekci. Já tomu nevěřil, ale teď jsem za to strašně rád, protože si zase můžeme užívat bez omezení Odpověď Martina | 9.1.2021 10:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Chuť na sexA to jste teda nemusel nikam k doktorovi pro recept nebo doporučení? podle čeho to manželka vybrala? a fungují vždy spolehlivě? Odpověď Karel | 10.1.2021 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Chuť na sexPrášky na podporu erekce https://www.amarex.cz/ používám pravidelně už delší dobu a jsou z mého pohledu velice spolehlivé, vždy když potřebuji, tak do 30 minut mám silnou pevnou erekci, která dlouho vydrží Odpověď Šárka | 21.1.2021 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Chuť na sexA co chuť na sex celkově? Dá se to podpořit?
Odpověď Lubka | 22.1.2021 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Chuť na sexManželovi Amarex doporučil kámoš a určitě mu to pomohlo zvýšit i chuť na sex, ďřív už jsme spolu skoro nespali a teďka to chce skoro pořád :-)
Odpověď Šárka | 25.1.2021 00:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Chuť na sexFakt? Tak to bychom přesně potřebovali, díky za info.
Odpověď Lubka | 25.1.2021 00:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Chuť na sexRáda jsem pomohla :-) sex je důležitá součást vztahu, takže jsem ráda, že se nám to podařilo takhle snadno vyřešit.
Odpověď Týna | 26.1.2021 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Chuť na sexa nějaké zkušenosti s libidem u ženy? Já na to po porodu totiž nemám vůbec chuť a nevím, co s tím mám dělat, je mi líto přítele Odpověď Lenka | 26.5.2021 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Chuť na sexTaky na to vždycky nemám chuť, ale dost mi na to pomáhají španělské mušky ;) Odpověď Erika | 5.8.2021 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Chuť na sexCo ti rozhodně pomůže, tak jsou tady ty prášky. Sama je mám vyzkoušené a když vím, že chlap bude chtít řádit, tak si jednu vždycky dám, abych byla dobře naladěná :P www.supererekce.com/6-fly-pro-zeny Odpověď Sandra | 30.8.2021 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Chuť na sexPočkat ... akorát to asi nebude na dlouhodobější užívání, když jsou tam jenom tři tabletky ne ? Odpověď |