Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Maminky Brno

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Maminky Brno - diskuze na toto téma
Zdravím všechny maminky z Brna a okolí. Potřebuji radu, a to jakou školku by jste mi doporučily, o které víte, že je opravdu na úrovni ?

Andula | 28.12.2020 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Maminky Brno
S dovolením se přišpendlím, protože příští rok už to pro nás bude aktuální a budu muset vybrat nějakou školku.

Odpověď
Peťa | 15.1.2021 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Maminky Brno
Mám dceru ve školce Dráček, co je na Bayerove a neměnila bych. Sice původně nebyla v plánu, protože jsem chtěla dát dceru do státní, ale ta nám nevyšla, tak jsem na poslední chvíli hledala jinou školičku a volná místa byly jenom v soukromým, tak jsem ráda, že jsem vybrala zrovna tuhle :)

Odpověď
Linda | 21.1.2021 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Maminky Brno
Dívala jsem se na jejich stránky a vypadá moc pěkně. Akorát si nejsem jistá jestli ji přihlásit přímo sem protože mají fakt výborné hodnocení a nebo zkusit tu státní školku.

Odpověď
Karolína | 1.2.2021 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Maminky Brno
Měla jsem tam dceru cca 1,5 a byla jsem hrozně spokojená. Škoda jen, že jsme se museli přestěhovat a bydlíme mimo centrum, kde ty školky jsou prostě jiné. Takže určitě doporučuju kouknout na jejich stránky, kde se toho dozvíte hodně www.dracek-skolka.cz

Odpověď
Lenka | 2.2.2021 07:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Maminky Brno
Jde tady v těch soukromých školkách domluvit, že ji dítě bude navštěvovat třeba jen 3x v týdnu ?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné