| Maminky Brno - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny maminky z Brna a okolí. Potřebuji radu, a to jakou školku by jste mi doporučily, o které víte, že je opravdu na úrovni ? Andula | 28.12.2020 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Maminky BrnoS dovolením se přišpendlím, protože příští rok už to pro nás bude aktuální a budu muset vybrat nějakou školku. Odpověď Peťa | 15.1.2021 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Maminky BrnoMám dceru ve školce Dráček, co je na Bayerove a neměnila bych. Sice původně nebyla v plánu, protože jsem chtěla dát dceru do státní, ale ta nám nevyšla, tak jsem na poslední chvíli hledala jinou školičku a volná místa byly jenom v soukromým, tak jsem ráda, že jsem vybrala zrovna tuhle :) Odpověď Linda | 21.1.2021 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Maminky BrnoDívala jsem se na jejich stránky a vypadá moc pěkně. Akorát si nejsem jistá jestli ji přihlásit přímo sem protože mají fakt výborné hodnocení a nebo zkusit tu státní školku. Odpověď Karolína | 1.2.2021 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Maminky BrnoMěla jsem tam dceru cca 1,5 a byla jsem hrozně spokojená. Škoda jen, že jsme se museli přestěhovat a bydlíme mimo centrum, kde ty školky jsou prostě jiné. Takže určitě doporučuju kouknout na jejich stránky, kde se toho dozvíte hodně www.dracek-skolka.cz Odpověď Lenka | 2.2.2021 07:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Maminky BrnoJde tady v těch soukromých školkách domluvit, že ji dítě bude navštěvovat třeba jen 3x v týdnu ? Odpověď |