| Oblečení pro dceru - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte tip na dobrý e-shop, kde bych dceři objednala nějaké mikiny a trika? Něco moderního a kvalitního za rozumné peníze :) Vlaďka | 4.1.2021 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení pro dceruDobrý den, na Vánoce jsem dcerce kupovala mikiny a trička od značky Anyface. Je to česká značka a vše je děláno poctivě a pečlivě, za mě vřele doporučuji :) Odpověď Laura | 7.1.2021 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Oblečení pro dceruDěkuji za doporučení, nemáte prosím odkaz na e-shop, kde bych se na značku mohla podívat? Moc díky :) Odpověď Vlaďka | 12.1.2021 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Oblečení pro dceruAno, tady máte přímo odkaz na jejich e-shop https://www.anyface.cz/ Pokud jste z Brna, dá se u nich oblečení i vyzvednout osobně. Odpověď Lucka | 21.1.2021 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení pro dceruZdravím, děkuji za inspiraci na e-shop Anyface :) Taky jsem už nevěděla, kde sehnat na děti hezké oblečení a na jejich e-shopu se mi líbí jak mikiny, tak trika, takže určitě něco objednám :) Odpověď |