| Kolostrum Betula - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte prosím zkušenost s kolostrem od značky Betula? Na internetu se o něm hodně píše, ale chtěla bych osobní zkušenost. Zdenka | 4.1.2021 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolostrum BetulaDobrý den, za mě vřele doporučuji! Já jsem na kolostrum dostala doporučení od kamarádky a je výborné na podporu imunity, hojení ran a pomáhá i předejít nemocem. Odpověď Denisa | 7.1.2021 16:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kolostrum BetulaZdravím, poradíte prosím, kde bych si o kolostru Betula mohla přečíst více informací a případně si ho i objednat? Taky doma bojujeme s imunitou, děti chodí do školky a každou chvíli jsou nemocné nebo nachlazené, děkuji :) Odpověď Zdenka | 14.1.2021 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kolostrum BetulaTady je odkaz přímo na jejich stránky https://www.betula.cz/ Najdete tam veškeré informace a kolostrum si tam můžete i objednat. Odpověď Denisa | 17.1.2021 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kolostrum BetulaZdravím, děkuji za odkaz :) Kolostrum Betula jsem hned objednala - má opravdu výborné a čistě přírodní složení, což se mi oc líbí. Dcerka má totiž špatnou imunitu, tak jsem jí objednala kozí kolostrum, určitě ho vyzkoušíme a snad nám pomůže :) Odpověď |