| Jídelní židlička - diskuze na toto téma |
Zdravím, malej začíná sedět a chtěla bych mu pořídit jídelní židličku - poradíte prosím značku, se kterou jste spokojení? Děkuji. Vendula | 7.1.2021 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jídelní židličkaZdravím, mám tuto https://www.detskyruzek.cz/detska-zidlicka-reemy-comfort a spokojenost maximální :) Je lehoučká, skladná a pro malou maximálně pohodlná :) Odpověď Marta | 10.1.2021 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jídelní židličkaDobrý den, děkuji za doporučení. Ještě se zeptám, jestli jste židličku objednávala přímo na e-shopu Dětský růžek? Je e-shop spolehlivý? Odpověď Vendula | 13.1.2021 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jídelní židličkaAno, eshop je spolehlivý - komunikovali, balíček dorazil rychle a vše proběhlo tak, jak mělo. A židlička je super :) Odpověď Marta | 23.1.2021 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jídelní židličkaJeště jednou děkuji za doporučení na židličku i e-shop Dětský růžek :) Hned jsem židličku na doporučení objednala a už ji mám i doma a jsem moc spokojená :) Odpověď |