| Problém s erekcí - diskuze na toto téma |
Zdravím, už asi půl roku máme stále častější problém s erekcí. Chtěl bych se zeptat, jestli to také někdo řešíte a případně jak prosí? co vám třeba opravdu pomohlo? Roman | 7.1.2021 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s erekcíDlouho jsem zkoušel přípravky na erekci, než se mi podařilo najít přípravek, který mi pomůže vždy. Od té doby máme zase s manželkou spokojený vztah, který je konečně zase plný sexu. Odpověď Daniel | 9.1.2021 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problém s erekcíJaký přípravek teď tedy používáte? a funguje vždy stejně spolehlivě? Odpověď Roman | 10.1.2021 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problém s erekcíPoužívám přípravek na lepší erekci https://www.amarex.cz/ , který u mě funguje vždy zaručeně spolehlivě. Stačí si tak 30 minut před, dát 2 kapsle a jsem vždy připravený Odpověď Dita | 21.1.2021 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s erekcíManžel má s erekcí problémy, tak hledáme něco co mu pomůže a nebude to zátěž pro organismus, líbí se mi, že ten Amarex má přírodní složení tak bych to zkusila objednat, jak to přijde zabalené, není podle balíčku poznat co to je?
Odpověď Elen | 21.3.2021 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s erekcíTaky bych takhle chtěla příteli něco na problém s erekcí objednat, protože sám to řešit nechce a řekl mi, že mu mám teda něco koupit, že to vyzkouší, takže hledám a zjišťuju, co je na tom dobře, co je bezpečné a hlavně účinné. Nicméně určitě nechci nic na přírodní bázi, protože tady těm věcem moc nevěřím. Odpověď Radka | 4.5.2021 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problém s erekcíNezkoušela ses dívat na supererekci ? Ti jsou hodně známí tím, že mají účinné doplňky Odpověď Elen | 5.8.2021 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problém s erekcíProšla jsem si ty doplňky co mají a vzala jsem mu na zkoušku tady ty pilule www.supererekce.com/8-viamax a musím říct, že takovou jízdu ani jeden z nás nečekal ! Odpověď |