| Pročištění organismu - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, co se Vám prosím osvědčilo na pročištění organismu. Přes svátky jsme s manželem hodně jedli a teď potřebujeme trochu odlehčit a pročistit játra, díky. Soňa | 10.1.2021 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuZdravím, já jsem viděla reklamu v televizi na Ostropestřec od Naturevia a hned jsem ho koupila manželovi a sobě, aby jsme se zotavili po náročných vánocích. Odpověď Jarka | 13.1.2021 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuDěkuji za tip :) Jak dlouho prosím Ostropestřec už berete a cítíte se po něm líp? Odpověď Soňa | 19.1.2021 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pročištění organismuBeru ho od nového roku a zatím jsem moc spokojená. Co jsem četla, může se brát i dlouhodobě. Tady máte odkaz, najdete tam hodně informací https://www.naturevia.cz/e-shop/travici-soustava/ostropestrec-mariansky-250mg/ Odpověď Lea | 17.1.2021 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuTaky jsme viděla reklamu na ten Ostropestřec a už ho s manželem oba bereme, manžel bral teď hodně léků takže se potřebuje pročistit a já v rámci každoroční detoxikace.
Odpověď sandrusaak | 21.1.2021 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuCo se týká detoxu organismu jsem spokojená s pastou z ostropestřce od www.foxylife.cz.
Odpověď Aliona | 22.1.2021 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuOčistu oganismu konkrétně jater už jsem párkrát absolvovala. Ostropestřec mariánský znám, že je v konzistenci pasty jsem nevěděla. Na ty stránky kouknu.
Odpověď Nina | 23.1.2021 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pročištění organismuDěkuji za tip, očistu jater a organismu si určitě udělám, mám jaterní testy na hraně. A tip na zcela přírodní přípravek vítám.
Odpověď Martina | 24.1.2021 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pročištění organismuKolik balení jste využívala, aby jste dosáhla účinku?
Odpověď sandrusaak | 25.1.2021 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pročištění organismuDetox si dělám pravidelně, takže mě stačilo jedno balení Foxylife ostropestřecové pasty o velikosti 500ml. Toto množství už dokáže obnovit normální činnost jater i po poměrně velkém zatížení.
Odpověď Jolana | 23.1.2021 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuZdravím, taky doporučuji doplněk stravy Ostropestřec od Naturevia. Kupuju ho pravidelně - už roky a na detoxikační kúru je 100% nejlepší a pomáhá. Odpověď Julka | 24.1.2021 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuJak to čtu, tak si ten Ostropestřec Forte taky koupím, abych podpořila játra.
Odpověď Jolana | 25.1.2021 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuUvidíte, že budete moc spokojená :) Já jsem mu věrná už pár let a nedám na značku Naturevia dopustit! Odpověď Julka | 25.1.2021 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pročištění organismuUž jsem si ho koupila u nás v lékárně, tak uvidíme. Zatím jsem ráda, že jsem se do toho dala a dělám něco dobrého pro moje tělo.
Odpověď Veronika | 7.2.2021 17:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuZkusila bych ten ostropestřec také užívat, jak dlouho je potřeba ty tablety brát?
Odpověď Janik | 10.2.2021 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuJá ho beru každoročně po dobu čtyř měsíců.
Odpověď Veronika | 19.2.2021 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pročištění organismuAha tak děkuju za odpověď, a užíváš ten od Naturevia?
Odpověď Janik | 21.2.2021 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pročištění organismuJojo ten, porovnávala jsem s jinými značkami a tenhle má největší obsah té účinné látky a cenově taky vychází dobře.
Odpověď Veronika | 22.2.2021 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pročištění organismuAha tak fajn, díky za odpověď, zajdu se zeptat jestli ho mají u nás v lékárně a zkusím to.
Odpověď Janik | 24.2.2021 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Pročištění organismuJasně, za málo, kdyžtak si ho objednej z nějaké online lékárny ;)
Odpověď Veronika | 25.2.2021 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pročištění organismuUž ho mám, měli ho u nás v lékárně takže v pohodě, ale díky.
Odpověď |