| Jak zlepšit sexuální život? - diskuze na toto téma |
S partnerem jsme už 5 let a u obou to bylo spolu poprvé. Chtěla bych po 5 letech trochu okořenit náš společný sexuální život. Objednala jsem si erotické prádlo, se kterým opravdu nejsem spokojená, poradíte mi kam se zajít podívat?
Iveta | 10.1.2021 02:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak zlepšit sexuální život?Proč s ní nejste spokojená? já jsem také objednávala asi 4 krát, než jsem našla obchod, kde mají opravdu to, co mají na obrázku a hlavně kvalitní materiál. Nesmíte nakupovat z obchodů, které to mají koupené z ali
Odpověď Katka | 10.1.2021 02:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak zlepšit sexuální život?Byla jsem nespokojená s materiálem i vzhledem. Úplně něco jiného, než co jsem si objednala z obrázku. Mohla by jste mi tedy poradit, kde nakupujete?
Odpověď Iveta | 10.1.2021 02:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak zlepšit sexuální život?To já tedy byla zase strašně příjemně překvapená, když jsem si nějaké oblečení objednávala přes obchod https://www.e-kondomy.cz/eroticke-obleceni Oblečení je vyrobeno z kvalitního a příjemného materiálu Odpověď |