| Povinné a havarijní pojištění - diskuze na toto téma |
Našla bych tady někoho s osobní zkušeností se sjednáváním povinného a havarijního pojištění dohromady? Dokážete mi poradit, kde se zajít zeptat? kde bych to mohla vyřídit rychle a výhodně? Radim | 14.1.2021 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Povinné a havarijní pojištění Určitě se dostanete u pojišťovny na lepší cenu, pokud si to vyřídíte takto dohromady. Jinak pokud chcete radu, tak z vlastní zkušenosti doporučuji se podívat na srovnávače pojištění. Já jsem tam našel velmi výhodnou nabídku pojištění a rovnou jsem ho i online sjednal. Odpověď Klára | 15.1.2021 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Povinné a havarijní pojištění Platí se něco na srovnávači za tu službu? a jak to funguje online? to sjednání pojistky? Odpověď Radim | 18.1.2021 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Povinné a havarijní pojištění Sjednával jsem už dvakrát pojištění přes srovnávač pojištění https://www.klikpojisteni.cz/ , kde se za tuto službu nic neplatí. Navíc najdete výhodnější nabídku, než přímo na pojišťovnách. Sjednání online je jednoduché a rychlé, místo podpisu potom stačí pojistku zaplatit ze svého účtu, a tím se pojištění potvrdí a stává se platným Odpověď |