Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Liposukce - jak jste spokojené po delší době?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Liposukce - jak jste spokojené po delší době? - diskuze na toto téma
Jak jste spokojené po delší době s liposukcí? třeba po roce nebo dvou? jak to hodnotíte?

Lucie | 17.1.2021 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Liposukce - jak jste spokojené po delší době?
S liposukcí jsem po necelém roce hodně spokojená, protože jsem dosáhla výsledků, které jsem chtěla. Pokud hledáte informace a vybíráte, tak mohu doporučit se podívat na liposukci pomocí vodního paprsku. Je pro tělo opravdu méně náročná

Odpověď
Ivana | 20.1.2021 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Liposukce - jak jste spokojené po delší době?
Jak probíhá prosím vás taková liposukce vodním paprskem? je to někde popsané? zajímalo by mě to

Odpověď
Lucie | 25.1.2021 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Liposukce - jak jste spokojené po delší době?
Jestliže vás to opravdu zajímá, tak doporučuji prostudovat stránky kliniky https://www.perfectclinic.cz/novinky/tvarovani-tela-vodnim-paprskem/ , kde jsem si nechala liposukci pomocí vodního paprsku dělat. Velkou výhodou je, že se dá tuk okamžitě přenášet, a můžete si tak vytvarovat jiné části těla. Já jsem s výsledkem velice spokojená. Opravdu je po tomto zákroku jen velice krátká doba hojení, ne jako u klasické liposukce.

Odpověď
Petra | 21.1.2021 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám za sebou liposukci vnitřních stehen a boků v Yes Visage. Zatím i po roce je ten výsledek stále stejný, určitě záleží i na životným režimu, jaká práce, stravování a jestli děláš nějaký sport.. Myslím že kdybys byla bez pohybu a jedla nezdravě tak se ti to může vrátit. Ale těžko říct, je to individuální. Ale u mě zabrala tak jsem ráda. 

Odpověď
Ivona K. | 25.3.2021 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý večer, a co se jí snažit předejít, vím, že to vždy nejde, ale co třeba jen něco na jogu https://www.fitham.cz/joga-pilates

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné