| Kočky a špatné trávení - diskuze na toto téma |
Dobrý den, máte někdo zkušenost co kočkám pomáhá k lepšímu trávení? tedy hlavně v případě, kdy má kočka problém jít na velkou a potýká se i s problémem chlupových chomáčků? Lucie | 16.1.2021 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kočky a špatné tráveníTohle jsem byla několikrát řešit u veterináře a nevyřešila. Pak mi kamarádka poradila pastu pro kočky, která pomáhá na lepší trávení, od té doby máme naštěstí zase klid Odpověď Roman | 18.1.2021 15:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kočky a špatné tráveníNevím, jestli bych nějakým způsobem byl schopný do naší kočky něco takového dostat, je to opravdu hodně vybíravá kočka, která mi třeba celé jídlo nechá v misce bez dotknutí, pokud ji to zrovna moc nevoní Odpověď Lucie | 19.1.2021 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kočky a špatné tráveníJen to vyzkoušejte, jedná se o lahodnou pastu pro kočky https://www.bezednamiska.cz/vse-pro-kocky/krmivo-pro-kocky/doplnkove-krmivo-pro-kocky/brit-care-cat-paste-multivitamin-100g.html? , která je plná vitamínů, pomáhá k trávení a kočky ji berou jako pamlsek Odpověď |