| Sedací vaky do dětských pokojů - diskuze na toto téma |
Myslíte si, že jsou sedací vaky vhodné do dětských pokojů na sezení? já na tom nikdy neseděla, ale kluci si to přejí Dagmar | 18.1.2021 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sedací vaky do dětských pokojůDcera s tím přišla od kamarádky, že ona to má. Přála si to opravdu dlouho, tak jsem jí ho koupila na Vánoce. Je to super na sezení i pro dospělého, pěkně se to natvaruje, takže je to velice pohodlné. Podepře to kompletně celá záda. Několikrát se mi stalo, že jsem na tom vytuhla třeba i na dvě hodiny. Odpověď Milada | 21.1.2021 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sedací vaky do dětských pokojůA je to teda tvrdé nebo měkké? a jak je to velké? vleze se na to dospělá osoba? Odpověď Dagmar | 24.1.2021 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sedací vaky do dětských pokojůAno je to normálně na sezení pro dospělého člověka, ale můžete koupit i dětské. Tady mají dost velký výběr sedacích vaků https://www.wegett.cz/cs/82-jednobarevne Vyrábí i sedací vaky na míru nebo s vlastním potiskem třeba pro firmy. Na sezení je to měkké a velice pohodlné Odpověď |