| Sex - slabá erekce - diskuze na toto téma |
Užíval jsem si sex několikrát týdně, často jsem střídal partnerky, měl jsem to prostě rád. Po 40 jsem začal mít problém s erekcí, a tento problém už se táhne dva roky. Postaví se mi většinou bez problému, ale také rychle ochabne. Nejsem tak schopný normálního styku nevím co s tím...
Tonda | 19.1.2021 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex - slabá erekceZdarec kde kupujete něco na pořádnou erekci? Odpověď Šimon | 23.1.2021 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sex - slabá erekceObčas si něco takového koupím přes mého kamaráda.Má to hodně pročtené takové věci. Odpověď Tonda | 26.1.2021 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sex - slabá erekceTak mi zkus něco doporučit co na 100% zabírá. Odpověď Šimon | 29.1.2021 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sex - slabá erekcePodívej se na www.e-kondomy.cz a ta si vybereš.Zabírá tam všechno. Odpověď Martin | 21.1.2021 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex - slabá erekceNezkoušel jste prášky na erekci? já je používám skoro 3 roky a funguje mi to díky tomu úplně bez problému. Beru si prášky, které potom vydrží účinkovat 24 hodin. Nemám 24 hodin erekci, ale kdykoliv během té doby ji mohu mít jako normální chlap. Odpověď Milan | 22.1.2021 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sex - slabá erekceMohl bych se zeptat, jaký přípravek na erekci používáte? já jsem na prášky nikdy moc nebyl, spíše se snažím tomu vyhýbat, jak to jen jde. Odpověď Martin | 24.1.2021 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sex - slabá erekceObjednávám si potravinový doplněk pro lepší erekci www.supererekce.com/red-power/26-red-power-10-tobolek-1-runner-zdarma.html Díky němu mám do hodinu opravdu tvrdou erekci, která vydrží. Navíc vydržím o hodně déle, než jsem vydržel za normální situace Odpověď Juliana R. | 30.1.2021 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex - slabá erekceMilujeme s přítelem sex, a jsem rada, že jsou i jiné doplňky na podporu i třeba vitamíny a jiné https://e-kondomy.cz/afrodiziaka-a-feromony/spanelske-musky/hot-ero-spanish-fly-extreme-women-30ml. Odpověď |