| Podpora erekce - diskuze na toto téma |
Existuje nějaká forma podpory erekce, která by fungovalo kompletně? Tedy abych si nemusel brát před aktem nějaké prášky? Prostě aby mi to celkově pomohlo s erekcí?
Filip | 21.1.2021 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekceAno můžete užívat doplněk stravy, který se bere denně a pomáhá s erekcí. Nemusíte si potom brát prášky těsně před aktem, a tak být připravený v podstatě kdykoliv. Kupuji si taková balení 120 kapslí, kde jedna vychází na 11 korun. Odpověď Daniel | 22.1.2021 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora erekceDokázal by jste mi poradit, kde bych to koupil? nebo jakou značku bych měl hledat? funguje tedy prosím spolehlivě? Odpověď Filip | 25.1.2021 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Podpora erekcePodívejte se konkrétně na AMAREX MEN COMPLEX , který můžete za tuto cenu koupit ze stránek https://www.amarex.cz/ Po objednání mám zásilku vždy druhý den doma. V podstatě mohu říct, že mi to teď funguje jako dřív a mám ještě větší výdrž. Odpověď Linda | 9.5.2021 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Podpora erekceCo tady ty přírodní přípravky obsahují, že dojde fungují ? Odpověď Filip | 22.5.2021 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Podpora erekceTak v případě toho amarexu obsahuje kotvičník, maca, l-arginin a další Odpověď Adél | 27.5.2021 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Podpora erekceJaký tam je rozdíl mezi tady tím amarexem a amarex complex ? Odpověď Filip | 22.6.2021 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Podpora erekceTak amarex je čistě zaměřený na podporu erekce a ten men complex je už zaměřený na libido, energii a plodnost. Odpověď Juliana R. | 30.1.2021 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekceMyslím, že každého musí rozdráždit něco sexy a pomoci s tímto problémem. Odpověď ivanka087 | 3.3.2021 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora erekceS manžílkem jsem si už nevěděli, co si počíst.. Stále měl problémy s výdrží, protože když přijel ze služební cesty a my se 3 týdny neviděli.. tak si dovedete představit asi všechny ty emoce nás obou. Já jsem byla fakt bezradná. Nechtěli jsem kvůli tomu chodit k doktorovi - co by nám asi řekl. Vyzkoušeli jsme proto www.kamagris.com a zatím si to můžeme jen pochvalovat. Odpověď Evina | 30.6.2021 07:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Podpora erekceTo jsem si myslela taky, zkoušela jsem toho fakt hodně od oblečení až dlouhé předehry a nic. Odpověď Radka | 25.4.2022 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekceZdravím, můj manžel měl podobné problémy, ale nechtěli jsme to řešit nějakými chemickými léky, u kterých ani nevíme, co v nich je. Nakonec jsme se tedy rozhodli spíše pro přírodní prostředky, které jsou někdy i mnohem účinnější. Pro nás byla nejlepší kvalitní maca: https://eshop.guaranaplus.cz/maca , která má skvělý vliv na organismus, a ještě funguje i jako podpora erekce. Odpověď Klára | 18.3.2026 09:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Podpora erekcePo vysazení antikoncepce jsem potřebovala systematicky sledovat svůj cyklus. Hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-cerna/ mi v tomhle hodně pomáhají. Hodinky sledují menstruační cyklus a přibližnou ovulaci, takže mám přehled o plodných dnech. Sledují také spánek a pohyb, což mi pomáhá lépe hlídat celkový režim. AI hlasový asistent je příjemný doplněk pro rychlé dotazy, ale hlavní přínos je pro mě sledování cyklu a přehled v aplikaci, kde vidím data přehledně. Odpověď |