| Vlasové pásky hairtalk - diskuze na toto téma |
Prosím pěkně, nenašla bych tu někoho se zkušeností s vlasovými pásky od hairtalk ?
Erika | 20.1.2021 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasové pásky hairtalkVlasy jsem si prodlužovala s materiálem od www.vlasy-k-prodlouzeni.cz. Jsem spokojená. Odpověď Linda | 22.1.2021 13:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlasové pásky hairtalkKterou metodu jste použila? Odpověď Erika | 24.1.2021 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vlasové pásky hairtalkZvolila jsem Clip In. Vypadají dobře a jsou variabiní. Odpověď Petra | 21.1.2021 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasové pásky hairtalkMamka má tady tu značku vlasů a je s nimi moc spokojená. Nevím co konkrétního by tě zajímalo, ale klidně se ptej :)
Odpověď Michaela | 22.1.2021 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vlasové pásky hairtalkZajímal by mě hlavně ten výsledný efekt, jestli tam ty přechody nejsou vidět a zda mi to moc nepoškodí moje vlasy ? Nebo kde bych se o nich dozvěděla víc ?
Odpověď Petra | 25.1.2021 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vlasové pásky hairtalkVlasy ti to nepoškodí určitě, tady ty vlasy od hairtalk jsou jedny z nejkvalitnějších a tím, že jsou ty pásky opravdu lehoučké, tak ty tvé vlasy to nezatěžuje. Jinak přechody nejsou vidět vůbec, mamka to má fakt moc hezky udělané :). Nejvíc se potom dozvíš přímo na jejich stránkách www.hairtalkvlasy.cz
Odpověď Inka | 25.1.2021 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasové pásky hairtalkDívala jsem se na stránky vlasy-k prodlouzeni, clipy si objednám, k prodloužení vlasů se m líbí. Odpověď Katka | 4.7.2025 14:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vlasové pásky hairtalkLéto mi vždycky dává vlasům zabrat. Pot, opalovací krémy a časté mytí mi z nich udělají těžký, zplihlý závoj bez objemu. Letos jsem sáhla po šamponu Aloxxi Bombshell https://eshop.aloxxi.cz/aloxxi-pece/bombshell-objemovy-sampon-236ml/ a byl to skvělý krok. Vlasy jsou po něm lehké, nadýchané a neztrácejí tvar ani po horkém dni. Překvapilo mě, jak jemně čistí, přesto důkladně, a nezatěžuje. Mám citlivou pokožku hlavy a tenhle šampon mi sedl bez jakékoliv reakce. Malé balení se skvěle hodí i na cesty, ale určitě půjdu i do větší verze. Doporučuji všem, kdo chtějí lehkost a objem v jednom.
Odpověď |