Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Klinika IVF Zlín

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Klinika IVF Zlín - diskuze na toto téma
Pěkný den, ráda bych se poradila ohledně této klinik www.ivf-zlin.cz. Rozhodla jsem se pro dárcovství vajíček a zajímalo by mě jestli je vhodná tato klinika ? Najdu tu někoho se zkušeností ?

Jana | 26.1.2021 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
Zkušenost sice nemám, ale taky jsem si vybrala tuto kliniku právě protože, že je jedna z nejlepších. Čeká mě to v březnu, tak pak budu moudřejší.

Odpověď
lenka | 5.5.2021 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
já se na ivf Zlín taky chystám a podle toho, co jsem četla, tak je to opravdu dobrá klinika

Odpověď
lenka | 15.5.2021 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Klinika IVF Zlín
já jsem tam darovat byla a určitě je to dobrá volba, na jejich stránkách najdete spoustu informací www.ivf-zlin.cz

Odpověď
Jana | 18.5.2021 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Klinika IVF Zlín
Z čeho jsem byla překvapená, jak jsou tu lékaři příjemní a poměrně dost empatičtí, s tím jsem se dlouho nesetkala. Na vše mi ochotně odpověděli a celkově jsem z kliniky měla dobrý pocit.

Odpověď
Lenka | 25.5.2021 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Klinika IVF Zlín
Tady ta klinika je tím poměrně známá, proto si je spoustu že vybírá :). Je vidět, že ta jsou profíci.

Odpověď
verča | 7.6.2021 12:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
taky bych na kliniku ivf-zlin chtěla jít, znáte tam někoho? doporučíte za kým je nejlepší jít?

Odpověď
ivka | 15.6.2021 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já si jména moc nepamatuju, ale myslím, že je jedno, ke komu půjdeš, tam jsou dobří určitě všichni

Odpověď
Andrea | 24.1.2022 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
Já podstoupila loni a vybrala jsem si tuto kliniku na základě dost dobrých recenzí.. A musím potvrdit.. tahle klinika je skvělá. Nemohla jsem si vybrat lepší :-)

Odpověď
Simona | 26.1.2022 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem na tuto kliniku objednaná, jsem zvědavá.. Nebojím se odběru ani toho co všechno to obnáší.. Mám radost že mohu někomu pomoci :-)

Odpověď
Terka | 26.4.2022 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
Ivfko Zlín je super klinika, sama jsem tam byla a to hned dvakrát.. mohu ji vřele doporučit:-)

Odpověď
Iva | 27.5.2022 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
Já mohu tuto kliniku https://www.ivf-zlin.cz/ vřele doporučit:-) Sama jsem tam byla darovat a lepší přístup jsem ještě neviděla. Opravdu jenom samé pozitivní dojmy z ní mám, takže doporučuju kde můžu :-)

Odpověď
Sabča | 25.10.2022 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
Na této klinice jsem byla darovat a suprová zkušenosti to byla, vůbec toho nelituju :-)

Odpověď
Katka | 28.11.2022 00:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
Byla jsem tam a mohu doporučit :-) Hledala jsem tehdy opravdu dobrou kliniku a podle recenzí a tahle mi vyšla nejlíp a já musím souhlasit:-)

Odpověď
Eliška | 20.12.2022 14:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
Takhle klinika ivf Zlín je bezvadná, před několika lety jsem tam byla darovat vajíčka a byla to príma zkušenost :-)

Odpověď
Simča | 28.4.2023 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
ahoj.. já po dlouhém zvažování jsem se rozhodla pro tuhle kliniku.. a udělala jsem dobře. Je skvělá, a mají tam fantastický přístup a opravdu hezky se tam k tobě budou chovat :-) tomu věř

Odpověď
Alena | 28.5.2023 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
Na této klinice jsem byla :)) a za mě ji mužu jenom doporučit.. jestli je něco co by tě zajímalo ohledně darování .. klidně se ptej :-)

Odpověď
Adéla | 29.5.2023 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
já doporučuju moc.. je to skvělá klinika

Odpověď
Lenka | 25.6.2023 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
Toto je super klinika, nemohla sis vybrat líp :-) Má jenom samé pozitivní ohlasy.. nebudeš litovat.

Odpověď
Věra | 27.7.2023 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Klinika IVF Zlín
Určitě je vhodná a je skvělá! Já jsem tam byla, a byla jsem moc moc spokojená, s doktory s celkovým přístupem.. nejdřív sem se toho bála, ale po první návštěvě kde mi všechno vysvětlili to ze mě opadlo :-)Takže určo můžu za sebe doporučit :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné