Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Sport

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sport - diskuze na toto téma
Já jsem k vánocům dostala nějaké peníze a musím říct, že hodně uvažuju, že si koupím domů běhací pás. Jako podle mě je to super investice. Ten, kdo pás doma má, využíváte ho pravidelně?

Linda K. | 2.2.2021 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sport
Dobrý den, doma cvičíme s přítelem na běžícím páse, doporučíte nám ještě nějaký domácí cvičící stroj? Dost v létě jsme venku a máme pohyb, chůze, kolo, ale teď v zimě je toho méně.

Odpověď
Cilka | 28.2.2021 16:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sport
A už sis ho koupila? Koukala jsi na ten fitham? Vybrala sis?

Odpověď
Emula87 | 29.7.2024 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sport
Jojo dělat nějaký ten sport je potřeba a každý to tak nějak podle mě víme, jen ne každý v tom je konzistentní, to je prostě problém. Já jsem se třeba snažila dříve hodně běhat, ale dnes už mě to tak moc nejde, a tak raději sleduji na telefonu www.24live.com/ sportovní výsledky a dopoledne chodím na procházky. To mně zůstalo.

Odpověď
Kačka | 11.10.2024 11:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sport
Dobrý den, musím uznat, že pořízení běhacího pásu je opravdu dobrá investice. Já ho mám a používám ho prakticky každý den a nemůžu si ho vynachválit, jak mi pomáhá udržovat se v kondici a stále fit. Na běh jsem si koupila na stránkách https://www.sportovna.cz/boty/under-armour/ boty Under Armour, které mi perfektně sedí a tlumí nárazy. Určitě do něj investujte, vyplatí se to.

Odpověď
Ivana | 24.11.2024 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sport
Můj manžel je nadšený sportovec, a proto jsem hledala dárek pod stromeček, který by ho potěšil. Neustále se žene za lepšími výsledky právě ve sportu, a proto jsem mu koupila tento DNA test https://www.chromozoom.cz/dna-testy/sport/ , který mu napoví, co by pro své tělo měl dělat, aby se mohl dále zdokonalovat. Myslím si, že takový dárek rozhodně nečeká a už se těším, jak si ho pod stromečkem otevře.

Odpověď
Adéla | 15.2.2025 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sport
Nikdy jsem si nedokázala udržet motivaci k hubnutí na delší dobu. Vždy jsem začala cvičit a po pár týdnech jsem přestala, protože jsem neviděla žádné výsledky. Až když jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/, zjistila jsem, kde dělám chybu. Tyhle hodinky mi ukázaly, že je důležité sledovat nejen spálené kalorie, ale i srdeční tep a kvalitu spánku. Díky nim si můžu přesně naplánovat svůj den, abych měla dostatek pohybu a zároveň správnou regeneraci. Nejlepší na nich je GPS funkce, díky které vidím, jaké vzdálenosti jsem uběhla nebo ušla, a můžu sledovat svůj pokrok. Teď už se nemusím spoléhat jen na pocit, ale mám jasná čísla, která mě motivují každý den. Chytré hodinky ARMODD Silentwatch 7 Pro GPS jsou prostě perfektní pomocník pro každého, kdo chce nejen hubnout, ale hlavně si udržet zdravý životní styl!

Odpověď
Hanka | 15.8.2025 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sport
Já jsem nad běhacím pásem taky přemýšlela, hlavně kvůli tomu, že v zimě se mi ven běhat moc nechce. Ale trochu se bojím, jestli by mi doma jen nezabíral místo. Koukala jsem i na jiné možnosti a docela mě zaujal trénink venku v kombinaci s odolným oblečením z www.armik.cz/, protože pak můžu běhat kdykoliv, i v horším počasí. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné