| Přístroj Vibracool - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nemáte prosím zkušenost s přístrojem Vibracool na bolest kolen? Doporučuje mi ho kolegyně z práce a hrozně ho chválí, děkuji. Věra | 3.2.2021 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přístroj VibracoolDobrý večer, máme ho doma a manžel ho používá opravdu hodně často a pomáhá mu. Měl po operaci kolene pořád bolesti a nic nepomáhalo, ale Vibracool zabral - dostal na něj doporučení od kolegy v práci. Odpověď Julie | 7.2.2021 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přístroj VibracoolZdravím, o přístroji jsem ještě neslyšela - mohla bych poprosit o doporučení na e-shop, kde Vibracool mají? Chtěla bych si o něm přečíst více informací - moje maminka má taky problémy s koleny, díky. Odpověď Věra | 9.2.2021 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přístroj VibracoolMrkněte tady https://eshop.treemed.cz/vibracool/vibracool-koleno-kotnik/ Najdete tam veškeré informace a přístroj si tam můžete rovnou i objednat. Odpověď Božena | 11.2.2021 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přístroj VibracoolMoc děkuji, četla jsem i na jiných stránkách samé pozitivní ohlasy a rozhodla jsem se, že si přístroj Vibracool objednám. Odpověď |