| Bylinné přípravky na imunitu - diskuze na toto téma |
Prosím pěkně, jaké bylinky jsou nejlepší na podporu imunity ? Popřípadě kde je spohlivé si takové věci kupovat ? Soňa | 1.2.2021 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bylinné přípravky na imunituJá mám teda zkušenost už s hotovými přípravky, jako jsou sirupy apod a na tohle je teda super Altaherba :) Odpověď Vanda | 6.2.2021 14:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bylinné přípravky na imunituMy máme dobrou zkušenost s těmito: https://www.altaherba.cz/kouzelne-kapky-tinktura?keyword=kouzel Odpověď Julie | 14.2.2021 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bylinné přípravky na imunituJak dlouho trvá než začnou účinkovat? Odpověď Laura | 19.2.2021 19:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bylinné přípravky na imunituU mě začaly fungovat tak po dvou týdnech. Užívám je vždy delší dobu a pozoruji, že mám nižší nemocnost. Odpověď Junka | 21.2.2021 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bylinné přípravky na imunituVýborné jsou AyurImmun tablety z e-shopu Dar z přírody. Je to speciální bylinná směs namíchaná podle tradiční ájurvédské receptury pro podporu imunity.
Odpověď Sabina | 24.2.2021 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bylinné přípravky na imunituTy tablety vypadají dobře, a cítíš se lépe jestli už je užíváš teda dlouhodobě?
Odpověď Junka | 26.2.2021 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bylinné přípravky na imunituPrávěže jo, začala jsem je užívat už před rokem v zimě a teď jsem si koupila další balení a vždy mě to postaví na nohy, nejsem tolik unavená a co je takhle beru, tak jsem nelehla ani s nachlazením.
Odpověď Sabina | 27.2.2021 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Bylinné přípravky na imunituTak to je super, díky za tip, vyzkouším je.
Odpověď Junka | 28.2.2021 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Bylinné přípravky na imunituNení za co, po vánocích jsem si tady koupila i detox, taky můžu doporučit. Mají opravdu kvalitní přírodní produkty.
Odpověď Dorka | 22.2.2021 13:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bylinné přípravky na imunituSe Sirupem AltaHerba ze 14 bylin vhodném pro děti má někdo zkušenost? Odpověď Magda | 24.2.2021 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bylinné přípravky na imunituDávám ho pravidelně dceři vždy s přicházejícím podzimem. Funguje, nemocnost se jí výrazně snížila. Odpověď Martina | 3.5.2022 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bylinné přípravky na imunituNo, úplně nejlepší je dělat si bylinné směsi doma. Já se například už několik let snažím o to si bylinky pěstovat doma sama, ale i když je mám u okna, tak se jim moc nedaří. Asi za to může to, že tu je prostě málo světla. Docela ale přemýšlím nad tím, jestli jim nekoupit takové to umělé osvětlení na pěstování, dá se to sehnat třeba tady: https://www.ledmegrow.cz/ Nemá s tím někdo zkušenost? Odpověď |