Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 05. června 2026, svátek má Dobroslav, zítra Norbert
Vyhledávání

Diskuse - Dárek pro malou slečnu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek pro malou slečnu - diskuze na toto téma
Ahoj holky, hledám tip na dárek k narozeninám pro dceru :) Je jí 6... no, ještě dítko, ale taky už slečna... tak co vybrat?

Lenička Malá | 12.2.2021 17:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro malou slečnu
Ahoj, mám pro tebe jednu dost netradiční radu. Když šla naše dcera do první třídy, k narozeninám dostala rekonstrukci pokoje. Z dětského pokojíčku se stal pokoj pro školačku. S celou rekonstrukcí nám radila tato firma: www.pwinterier.cz/. Vše jsme uskutečnili během 14 dní, kdy byla naše dcera na letním táboře. Byla nadšená.

Odpověď
Lucie | 18.2.2021 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro malou slečnu
Dobrý den, dcerka bude mít tři roky a přeje si kočárek pro panenky. Poradíte prosím, kde ho objednat na internetu?

Odpověď
Adéla | 20.2.2021 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro malou slečnu
Zdravím, já jsem dcerce objednávala na internetu kočárek pod stromeček a můžu ho vřele doporučit. Máme konkrétně tento kočárek https://www.jasminecz.cz/detsky-kocarek-pro-panenky-jasmine-kids-12-cerveny-puntik/ a je jako opravdový :)

Odpověď
Lucie | 22.2.2021 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárek pro malou slečnu
Ten je opravdu krásný a jak píšete, jako opravdový :) Nevíte prosím, jak to má e-shop Jasmine s dopravou?

Odpověď
Adéla | 24.2.2021 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dárek pro malou slečnu
Odesílají prostřednictvím PPL a doručení bylo opravdu rychlé. Z e-shopu Jasmine mám pro dcerku i matraci, s tou jsem taky moc spokojená.

Odpověď
Lucie | 26.2.2021 00:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dárek pro malou slečnu
Tak moc děkuji, kočárek jsem dcerce hned objednala a jsem ráda, že už to nemusím řešit :) Myslím, že se jí bude moc líbit :)

Odpověď
Andy | 23.2.2021 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro malou slečnu
Ahojky :) Já jsem malé koupila kreslící koberec. No, super věc. Koupila jsem ji tento motiv https://www.mujkoberec.cz/kreslici-pratelne-koberce/267729-koberec-omalovanky-princess-sisters.html?search_query=kreslici+koberec&results=8. Malá je nadšená. Když je koberec pomalovaný, tak ho jen vyperu a malá kreslí znova :)

Odpověď
Alča | 2.3.2021 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro malou slečnu
Malá slaví narozeniny příští měsíc, tak jsem ji vybralal tento batůžek https://www.different.cz/damske-kabelky-tasky/santoro-cerveny-maly-batoh-gorjuss-sparkle-bloom-love-grows_1040gj04. Přála si ho moc, tak se těším, co na něj řekne :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné