Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 01. května 2026, svátek má ....., zítra Zikmund
Vyhledávání

Diskuse - Kreslící koberec

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kreslící koberec - diskuze na toto téma
Ahoooj :) Holky, prosím prosím... Kreslící koberec. Víte, co to je? Malej o něm mluví, mají ho ve školce... Nevíte, kde koupím?

Lenička Malá | 10.2.2021 00:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kreslící koberec
Tak kreslící koberec teda vůbec neznám. Nikdy jsem o tom ani neslyšela. Nedávno jsme se stěhovali do nového baráku. Moc jsme si nevěděli rady s interiérem dětských pokojíčků, ale s tím nám velmi pomohla tato společnost: www.pwinterier.cz/. Jedinou naší podmínkou byla kreslící zeď, do pokoje mé dcery. Vymysleli to perfektně. Celá jedna zeď je veliká tabule, na kterou se dá kreslit obyčejnými křídami. Skvěle to funguje a ještě to vypadá moderně!

Odpověď
Cameron | 23.2.2021 10:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kreslící koberec
Kreslící koberec je super! My ho doma máme a malej je nadšenej. Koukni sem https://www.mujkoberec.cz/vyhledavani-kobercu?controller=search&search_query=kresl%C3%ADc%C3%AD+koberec&submit_search=Hledat, tady jsem ho kupovala já. Na výběr mají několik motivů, takže si stačí vybrat, co bude malýho bavit.

Odpověď
Jana | 26.3.2021 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kreslící koberec
Můžu se zeptat mimo tady ty kreslící koberce, tak vyrábíte s dětmi doma něco ? Přijde mi, že ta školka malé hrozně chybí a pořád by hrozně ráda něco vyráběla, ale mně už dochází nápady. Měly by jste tipy, odkud bych mohla čerpat a trochu se inspirovat ?

Odpověď
Evča | 31.10.2022 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kreslící koberec
Taky jsem přemýšlela nad tím, že bych dětem do pokojíčku koupila nějaký pěkný koberec. Na ty kreslící koberce jsem se dívala, ale nevím no. Já to spíš vidím na nějaký klasický. Třeba takové ty kusové dnes už taky nejsou nijak extra drahé. Koukala jsem, že hodně pěkné mají například na https://www.vesna.cz/kusove-koberce

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné