| péče o zuby - diskuze na toto téma |
Holky jak pecujete o sve zuby? Pouzivate nejakou specialni peci? a kde pripravky nakupujete? Diky graciela | 18.2.2017 11:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | péče o zubyahoj, ja používám bělící pastu, zubní nitě, ustní vodu. Asi nic uplně speciálního. Odpověď zita | 23.2.2017 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: péče o zubyja jsem moc spokojena s www.nazuby.cz, znate? Odpověď hanca | 24.2.2017 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: péče o zubywww.nazuby.cz? :D to je dobry nazev, neznam ale zaujalo me to a mrknu :D Odpověď landy | 4.3.2017 18:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: péče o zubyholky a na www.nazuby.cz nektera nakupujete? Libi se mi tam nekolik veci, ale rada bych vedela, jakou mate zkusenost
Odpověď jana | 17.3.2017 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: péče o zubykoupila jsi neco na tom www.nazuby.cz? Odpověď hanca | 19.3.2017 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: péče o zubymě tam láká ta ústní sprcha. Tu někdo máte? Odpověď Iris | 20.3.2017 15:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: péče o zubyco to je ústní sprcha? tak to slyším poprvé :D :D :D :D Odpověď verca | 21.3.2017 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: péče o zubymám za to, že stránka www.nazuby.cz funguje už dlouho, teda jestli si ji nepletu s nějakou jinou Odpověď magda | 22.3.2017 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: péče o zubynevim jak dlouho funguje nebo ne, ale ja tam objednavam tak pul roku urcite Odpověď veronika | 23.3.2017 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: péče o zubyted jsem to www.nazuby.cz nasla ve vyhladavaci, maji tam nase oblibene kartacky a za dobre penize, to cucim Odpověď kamila | 29.3.2017 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: péče o zubyholky nasla jsem na strankach www.nazuby.cz svedskou belici pastu, pouzivate nektera?
Odpověď veronika | 20.4.2017 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | péče o zubykupujete jeden druh ustni vody nebo ji stridate? Odpověď janka | 23.4.2017 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: péče o zubyja pouzivam stale tu stejnou, ale nedavno jsem premyslela, ze bych ji zmenila. Mate nejaky tip? Odpověď Karla | 24.4.2017 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: péče o zubyja menim casto. zkus treba www.nazuby.cz tam maji hafo vyber Odpověď gabuna | 25.4.2017 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: péče o zubynajdu tam neco i pro deti? Odpověď Věra | 14.5.2017 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: péče o zubyKde? na www.nazuby.cz? Jasně, mají tam toho mraky Odpověď sisi | 18.5.2017 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: péče o zubykoupila jste teda nektera neco na tom nazuby? Odpověď ol´ga | 21.5.2017 09:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: péče o zubyja zubní elektrický kartacek, a ted tam koupim detem i manualni Odpověď kety | 25.6.2017 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: péče o zubyvyužíváte někdo ústní spršku? mají ji právě na tom nazuby.cz Odpověď petra | 9.5.2017 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | péče o zubyMám hodně ciltlivé zuby a dostala jsem doporučení na zubní pastu mediblanc a je perfektní,sehnala jsem ji po dlouhém hledání na notinu Odpověď zita | 12.6.2017 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: péče o zubyna www.nazuby.cz ji mají taky Odpověď ivana | 21.6.2017 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: péče o zubyja si z nazuby.cz kupuju zubni penu Odpověď helena | 25.6.2017 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: péče o zubyna co je zubni pena? Odpověď Karolina | 2.10.2019 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | péče o zubyAhoj holky, prosím jakou používáte zubné pastu? chtěla bych mít trochu bělejší zuby.... Odpověď Kamila | 3.10.2019 08:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: péče o zubyMě se podařilo vybělit si skvěle zuby pomocí zubní pasty https://www.drmax.cz/splat-special-extreme-white-zubni-pasta-75ml?gclid=CjwKCAjwldHsBRAoEiwAd0JybY-YBTY7XXoNnk_f0PURSVEDXvfNLxPUkM-q_pyQqgbMoj5U3tOCdxoCWSkQAv… Odpověď Tomáš Horké | 10.10.2019 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | péče o zubyTak to já na zuby prakticky žádné speciální přípravky nepoužívám. Možná bych ale měl začít, protože se mi v poslední době dost kazí. Vrtání jsem se bohužel nevyhnul při žádné ze svých posledních návštěv zubaře. Jen tak mimochodem, když už jsme u toho vrtání, tak nedávno jsem si na internetu projížděl různé zajímavosti ze světa a na https://www.morezprav.cz/ jsem narazil na dost zajímavý článek o tom, že v Číně teď testují jakýsi gel, který napomáhá obnově zubní skloviny. Díky tomu už prý brzy možná vrtání nebude ani nutné. Odpověď Věra | 24.10.2019 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | péče o zubyMěla bych na vás takový dotaz. Máte doma někdo ústní sprchu? Já se o tom, že něco takového existuje dozvěděla teprve nedávno a musím říct, že bych si docela ráda ústní sprchu koupila. Podle toho, co jsem četla třeba tady https://www.ustni-sprchy.cz/ je to super pro lidi, kteří mají například problémy s dásněmi, což je přesně můj případ. Odpověď Alice | 13.1.2020 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | péče o zubyCo se dá dělat, když bělící zubní pasta nefunguje? Poradil by mi někdo, jak postupovat pro vybělení zubů? Odpověď Petra | 16.1.2020 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: péče o zubyKupit kvalitnější zubní pastu, a nebo můžete vyzkoušet tak jaké já bělící zubní pero, které Vám dokáže zuby vybělit opravdu dokonale. Odpověď Alice | 20.1.2020 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: péče o zubyKolik bych tak zaplatila za bělící zubní pero? kde bych ho sehnala? viděla jsem zatím všude jen bělící zubní pasty, ale bělící pero ještě opravdu ne. Odpověď Petra | 23.1.2020 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: péče o zubyMůžete ho koupit v několika lékárnách, já jsem ho objednávala z mall za necelé 4 stovky, podívejte se www.whiteglo.cz/diamond-series-2.php, najdete tam i seznam prodejců, kde ho můžete koupit. Odpověď Romana | 18.2.2020 06:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | péče o zubyMně se třeba co se péče o zuby zatím asi nejvíc osvědčil elektrický kartáček. Dřív jsem používala ty klasické a ty mi nikdy moc nevyhovovaly. Elektrický ale ano. Jen jsem teda nedávno řešila kam ho dávat. Nakonec to dopadlo tak, že jsem si na něj pořídila takový pěkný kelimek, který jsem našla tady: https://www.emako.cz/kelimky-na-zubni-kartacky/wenko-nadobka-na-kartacek-na-zuby-candy-green-4008838203231/ Odpověď Nora | 7.11.2021 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: péče o zubyJasně, hygiena je důležitá, ale musím teda říct, že nic moc na bělení zubů mi nezabralo. Až teda na tento produkt https://www.krasnyusmev.cz/vitalcare-white-pearl-system-na-beleni-zubu-130-ml. Ten je super, ten mi pomohl. Odpověď Lenka T. | 20.8.2020 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | péče o zubyZdravím slyšeli jste už někdo o kokosovém zubním oleji, používáte ho? Odpověď VeronikaK. | 24.8.2020 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: péče o zubyAhoj zubní olej využívám, třeba teď v létě jsem cestovali po celé republice, tak jsem ho využíval amísto zubní pasty, krásná svěží chuť. Odpověď Lenka T. | 27.8.2020 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: péče o zubyTakže máš vyzkoušenou jakou značku? Odpověď Veronika K. | 29.8.2020 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: péče o zubyDám ti sem přímo odkaz https://www.skinnycoco.cz/kokosovy-zubni-olej-250ml/ je s mátou peprnou pro svěží dech a navíc ti i vybělí zuby :-) Odpověď Linda | 9.5.2021 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: péče o zubyObjednala jsem si ze stránek krásný úsměv sadu White Pearl, tak se těším až začnu s aplikací, protože mi kouřením zežloutly zuby a mám problém s tím se na někoho usmát jaký z toho mám mindrák :( Odpověď Amanda | 20.5.2021 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: péče o zubyNa jak dlouho ta sada vychází ? Hledala sis recenze nebo podle čeho sis vybrala tady tu sadu ? Dívala jsem se na ty jejich stránky a vypadá to dobře, tak přemýšlím, že bych to taky zkusila. Odpověď Linda | 24.7.2021 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: péče o zubyJe to tady tahle sada a ta délka užívání záleží hodně na tom, jak často si je na zuby budeš aplikovat :) https://www.krasnyusmev.cz/vitalcare-white-pearl-system-na-beleni-zubu-130-ml Odpověď Romana | 16.10.2021 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: péče o zubyNeničí tady ty bělící pasty sklovinu ? Odpověď Linda | 1.11.2021 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: péče o zubyZrovna tyto ne, protože jsou bez peroxidu :) Odpověď Tonka | 7.11.2021 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | péče o zubyHolky, chtěla jsem se zeptat tady na tu sadu od krasnyusmev.cz. Jak dlouho jste produkty používaly, než jste viděly výsledek? Odpověď Mirka | 8.11.2021 08:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: péče o zubyCo používám dlouhodobě, tak je tady ta pasta a výsledek vidět rozhodně je https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-nanocare-black-gold-zubni-pasta-100ml Odpověď Mirka | 12.11.2021 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: péče o zubyJestli chceš mít bělejší zuby, tak on stačí i ten jejich bělící prášek :) mám ho vyzkoušený a zuby mám díky němu bělejší Odpověď Tonka | 30.11.2021 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: péče o zubyDá se to používat na ty zuby dlouhodobě ? Neškodí to sklovině ? Odpověď Mirka | 27.12.2021 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: péče o zubyTo co má krásný úsměv určitě, protože mají ty pasty i pudry bez obsahu peroxidu :) Odpověď |