Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Jak zahustit vlasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak zahustit vlasy - diskuze na toto téma
Má někdo tip nebo zkušenost jak si kvalitně zahustit vlasy?

Paula | 8.2.2021 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak zahustit vlasy
zkus clip in vlasy, je to jednoduchý na přidělání, šetrný, a dělají je i z pravých vlasů, takže to není vidět, já jsem to vyzkoušela už na jaře, když se zavřely kadeřnictví a jsem maximálně spokojená

Odpověď
Astrid | 22.2.2021 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak zahustit vlasy
a kde přesně si je kupovala? co sem se dívala na net, tak je toho hodně, tak pokud máš dobrou zkušenost, tak si ráda nechám poradit

Odpověď
Vikča | 9.2.2021 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak zahustit vlasy
www.clipinhair.cz mají super nabídku a mají tam teď i akce, jinou metodu na zahuštění vlasů neznám

Odpověď
Laura | 14.2.2021 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak zahustit vlasy
Za mě www.vlasy-levne.cz. Mají kvalitní materiál k prodloužení z pravých lidských vlasů.

Odpověď
Erika M | 17.2.2021 16:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kterou metodou jste si vlasy nechala prodloužit?

Odpověď
Laura | 22.2.2021 12:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak zahustit vlasy
Prodoužila jsem si vlasy pomocí clipů. Dobře se s nimi manipuluje a udržují se jako vlasy vlastní.

Odpověď
Míša | 24.2.2021 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jak zahustit vlasy
Dívala jsem se na stránky vlasy-levne, jak doporučují počovat o prodloužené vlasy.

Odpověď
Anička | 9.3.2021 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak zahustit vlasy
no tak na zahuštění moc jiných metod není, takže bych zkusila to co píše tady Paula, třeba se ti to bude líbit

Odpověď
Jerry | 4.5.2021 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak zahustit vlasy
Já jsem si normálně objednala vlasy přes clip vlasy levně, tady ten eshop mi doporučila kadeřnice, poradila mi i s počtem pramenů a nechala jsem si je normálně zahustit :)

Odpověď
| 10.5.2021 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já mám dobrou zkušenost s clipinvlasy, je fakt že to je nejrychlejší a nejjednodušší možnost, tak těm vlasům dát objem

Odpověď
Marcela | 4.7.2025 08:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak zahustit vlasy
Zahustit vlasy se dá správnou péčí. V poslední době jsem začala uvažovat stále více nad barvením vlasů. Barvení doma jsem se ale vždy trochu bála, ale černá semi-permanentní barva Aloxxi Ultra Hot https://www.eshop.aloxxi.cz/barvy-na-vlasy-ultra-hot/barva-na-vlasy-semi-permanentni-ultra-hot--cerna-aloxxi-125ml/ mě opravdu mile překvapila. Nanášení bylo jednoduché, konzistence tak akorát a žádný nepříjemný zápach. Barva chytila rovnoměrně, vlasy byly po barvení hebké a nádherně lesklé. Vůbec jsem neměla pocit, že bych jim ublížila, spíš naopak. Vypadaly zdravěji než předtím. Barva se sice postupně vymývá, ale drží poměrně dlouho a rovnoměrně bledne, což je pro mě důležité. Pokud chcete sytý černý odstín bez trvalých závazků a s ohledem na kvalitu vlasů, určitě tuhle barvu doporučuju.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné