| Co k svátku a narozeninám ? - diskuze na toto téma |
Pěkný den, ráda bych tu načerpala trochu inspirace, protože už mi dochází nápady, co neustále nakupovat rodině na jmeniny, narozeniny a jiné příležitosti. Nechtěla bych kupovat pořád to stejné, tak jsem se rozhodla to vyřešit takhle :) tak snad mi pomůžete. Andrejka | 10.2.2021 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co k svátku a narozeninám ? Co třeba nějakou kosmetiku ? Nebo co daná osoba využije ? To jsou podle mě nejlepší dárky ty, co člověk běžně užívá :). Naposledy jsem dávala kamarádce pleťovou kosmetiku a k tomu tady tu super vychytávku, kterou jsem si taky oblíbila :) https://www.faberlic-czech.cz/produkt/turban-na-suseni-vlasu/ Odpověď Leona | 25.2.2021 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co k svátku a narozeninám ? Tak to je ovšem super vychytávka. Vůbec nevím že tam něco takového mají. Nemáš zkušenost i s tou jejich kosmetikou ? Odpověď Linda | 23.2.2021 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co k svátku a narozeninám ? Tohle mi na tom třeba hrozně vadí. Někdo má narozeniny a všichni řeší, co se koupí. U nás když si dotyčný neřekne, co chce či co potřebuje, tak kupuju čokoládu :). V poslední době objednávám jenom od DonCoco, protože mají opravdu výbornou čokoládu. Odpověď Míša | 24.2.2021 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co k svátku a narozeninám ? Já koupila příteli fakt pěknou mikinu a triko na Brandit-store. Tak třeba někoho inspiruju, mají stylové a originální věci.
Odpověď Michaela | 27.2.2021 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co k svátku a narozeninám ? Podívej se na BeWooden, mají originální hodinky a šperky s dřevěnými komponenty. Všechno je to ruční výroba.
Odpověď |