Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Co k svátku a narozeninám ?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Co k svátku a narozeninám ? - diskuze na toto téma
Pěkný den, ráda bych tu načerpala trochu inspirace, protože už mi dochází nápady, co neustále nakupovat rodině na jmeniny, narozeniny a jiné příležitosti. Nechtěla bych kupovat pořád to stejné, tak jsem se rozhodla to vyřešit takhle :) tak snad mi pomůžete.

Andrejka | 10.2.2021 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co k svátku a narozeninám ?
Co třeba nějakou kosmetiku ? Nebo co daná osoba využije ? To jsou podle mě nejlepší dárky ty, co člověk běžně užívá :). Naposledy jsem dávala kamarádce pleťovou kosmetiku a k tomu tady tu super vychytávku, kterou jsem si taky oblíbila :) https://www.faberlic-czech.cz/produkt/turban-na-suseni-vlasu/

Odpověď
Leona | 25.2.2021 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Co k svátku a narozeninám ?
Tak to je ovšem super vychytávka. Vůbec nevím že tam něco takového mají. Nemáš zkušenost i s tou jejich kosmetikou ?

Odpověď
Linda | 23.2.2021 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tohle mi na tom třeba hrozně vadí. Někdo má narozeniny a všichni řeší, co se koupí. U nás když si dotyčný neřekne, co chce či co potřebuje, tak kupuju čokoládu :). V poslední době objednávám jenom od DonCoco, protože mají opravdu výbornou čokoládu.

Odpověď
Míša | 24.2.2021 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já koupila příteli fakt pěknou mikinu a triko na Brandit-store. Tak třeba někoho inspiruju, mají stylové a originální věci.

Odpověď
Michaela | 27.2.2021 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podívej se na BeWooden, mají originální hodinky a šperky s dřevěnými komponenty. Všechno je to ruční výroba.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné