| Co na detox jater - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, co doporučíte za doplňky stravy pro detox jater? Poradíte? Luice | 16.2.2021 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na detox jaterDobrý večer, za sebe můžu doporučit Ostropestřec, na mě má prokazatelné účinky na játra. Kupuju ho už dlouho a vřele ho doporučuji. Odpověď Peťa | 18.2.2021 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na detox jaterDíky za tip :) A v jaké formě se Vám Ostropestřec osvědčil? Máte nějakou oblíbenou značku? Odpověď Lucie | 20.2.2021 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co na detox jaterZdravím, kupuju tento https://www.benu.cz/swiss-naturevia-ostropestrec-forte-cps-60 Obsahuje nadstandardně vysokým obsah účinné látky silymarin. Odpověď Andula | 22.2.2021 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na detox jaterZdravím, taky bych chtěla na jaro zahájit nějaký detox. Poradíte prosím jak dlouho by se měl Ostropestřec od Naturevia užívat, aby to mělo správný efekt na tělo a játra? Odpověď Lucie | 24.2.2021 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na detox jaterUžívám ho vždy v tahu alespoň dva měsíce, pak mám několik měsíců pauzu a zase užívám. Ostropestřec od Naturevia se dá klidně užívat i dlouhodobě, mě vyhovují ty 2 měsíce a už na sobě cítím pozitivní efekt. Odpověď Hela | 24.2.2021 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na detox jaterJá ho každý rok užívám po dobu čtyř měsíců
Odpověď Laura | 11.3.2021 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na detox jaterMě pomohla důkladně očistit játra ostropestřecová pastu od Foxylife. Cítím se výborně, mé jaterní testy se dostaly do normálu.
Odpověď Nora | 14.3.2021 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na detox jaterKolik balení je potřeba, aby se játra dostala do normálu?
Odpověď Laura | 17.3.2021 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co na detox jaterNa doporučení jsem si koupila 500 ml balení. Stačilo na obnovení normální činnosti jater a zároveň upravení zažívání.
Odpověď Nora | 21.3.2021 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co na detox jaterNa www.foxylife.cz jsem tuto pastu našla a objednala ji.
Odpověď Ivona | 25.3.2021 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Co na detox jaterDobrý tip co se týká detoxu a posílení jater.
Odpověď Lada M. | 26.3.2021 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na detox jaterDobrý den, mě pomáhá ostropestřec a mořské řasy, kupuji si většinou tabletky, nedávno na naturevia.cz. Tak mrkněte. Odpověď Alice | 19.8.2021 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na detox jaterJsou tady ty doplňky i na čistě přírodní bázi ? Nechtěla bych do sebe cpát žádnou chemii, když už mám podstupovat detox :/ Odpověď Natali | 27.2.2023 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na detox jaterTaky chci zkusit něco na detoxikaci, ale určitě jenom něco šetrnýho
Odpověď Zuzina | 28.2.2023 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na detox jaterJá četla že ostropestřec je na to dobrý, ale že by měl být v nějaké formě kdy se dobře vstřebává a obsahuje dostatek silymarinu.
Odpověď |