| Svačinky - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte prosím, co koupit na svačinku, když jsme s dětma venku? Kupujete nějaké kapsičky nebo skleničky? Veronika | 19.2.2021 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | SvačinkyZdravím, já kupuju kapsičky od Sunaru. Jsou praktické a mají výborné složení. Odpověď Ella | 23.2.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: SvačinkyKapsičky od Sunaru bych ráda objednala na netu, nemáte doporučení na spolehlivý e-shop? Odpověď Veronika | 25.2.2021 00:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: SvačinkyNejraději máme tyto kapsičky do ručičky, objednávám je tady za super cenu https://www.mall.cz/prikrmy-kojenci/sunar-kapsicka-do-rucicky-mix-prichuti-12x100g Odpověď Ella | 27.2.2021 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: SvačinkyMoc díky, hned jsem kapsičky objednala :) Co jsem si četla, mají opravdu výborné složení a jsou bez lepku a přidaného cukru, prostě jen 100% ovoce :) Odpověď Bára | 21.2.2021 01:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | SvačinkyDobrý večer, u nás doma mají děti taky kapsičky rádi - nejčastěji je kupuju od značky Sunar - mají výborné složená a chuťově jsou opravdu výborné. Odpověď |