| Lehká inkontinence u mladého člověka - diskuze na toto téma |
Ahoj, poraďte prosím, jak fungujete s lehkým únikem moči? Jsem aktivní člověk, radá sportuji a nechci se kvůli tomu úplně zastavit a muset na to mezi lidma pořád myslet.
Miška | 21.2.2021 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lehká inkontinence u mladého člověkaJsem na tom podobně, taky s tím mám potíže a docela mě to trápí, jsem nervózní hlavně ve společnosti, že bude něco cítit atd...
Odpověď Danka | 22.2.2021 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lehká inkontinence u mladého člověkaPodívejte se sem care4you.cz/ kupuju si odtud inkontinenční pomucky, mají velký výběr pro všechny stupně inkontinence, i pro mladé aktivní lidi.
Odpověď Miška | 23.2.2021 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lehká inkontinence u mladého člověkaDěkuju za radu, a jsou ty vložky diskrétní, jestli není nic cítit a nešustí apod.?
Odpověď Danka | 24.2.2021 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Lehká inkontinence u mladého člověkaToho se fakt bát nemusíš, rozhodně nešustí, jsou tenké a mají superabsorbent, který pohltí i zápach, takže opravdu můžeš být v klidu.
Odpověď Miška | 25.2.2021 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Lehká inkontinence u mladého člověkaTak to jsi mě uklidnila, moc děkuju za odpověď, rovnou si je objednávám.
Odpověď Danka | 9.3.2021 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Lehká inkontinence u mladého člověkaZa málo :) jsem ráda, že jsem pomohla, až zjistíš, že se na tu vložku dá opravdu spolehnout ani na to už nebudeš myslet.
Odpověď Miška | 19.3.2021 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Lehká inkontinence u mladého člověkaMoc děkuju za ochotu, už je mám a naštěstí fakt dobrý, už se nemusím bát, že si někdo něčeho všimne a můžu být v klidu.
Odpověď Danka | 26.3.2021 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lehká inkontinence u mladého člověkaTo jsem ráda, že se s nima cítíš líp. Já z toho nejdřív taky měla nervy, ale teď už to ani nevnímám.
Odpověď Miška | 27.3.2021 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lehká inkontinence u mladého člověkaJá už si vlastně taky zvykla, jsou pohodlný a měkký takže už o nich ani nevím.
Odpověď |