Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Dárek pro tchýni

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek pro tchýni - diskuze na toto téma
Pěkný den, potřebovala bych poradit nebo alespoň trochu nasměrovat, co koupit tchýni ke 40. narozeninám. S manželem jsme se bavili o špercích, ale tchýně má poněkud zvláštní vkus a nenosí klasické stříbrné a zlaté šperky, ale spíš ty ručně dělané a v tom já se moc nevyznám, tak jestli bych tu našla někoho, kdo se v tom trošku vyzná nebo naopak ví, kde bych něco takového sehnala, budu ráda.

Kája | 19.2.2021 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro tchýni
Za sebe bych volila třeba stříbro či zlato v kombinaci se dřevem. Přece jenom jsou to kulatiny a měl by se dávat nějaký věcný dárek. Nevím jaký má tchýně vkus, ale podívej se na stránky woodfi.cz. Mají moc hezké dřevěné šperky, jsou decentní a šmrncovní.

Odpověď
Evča | 21.2.2021 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro tchýni
Tak třeba tenhle komplet je naprosto úžasný a jak píšeš šmrncovní https://woodfi.cz/sety/detail/00142-dreveny-set-earth-gold. To si myslím, že je přesně to, co by se jí mohlo líbit. Sice nic takového nemá, ale určitě se jí to bude líbit. No mám vybráno, po ničem dalším se už dívat nebudu, toto je fakt super ! Přece jenom se ještě zeptám jestli tady od té značky něco máš ? Zajímalo by mě jakou ty výrobky ze dřeva mají výdrž ?

Odpověď
Diana | 23.2.2021 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro tchýni
Mám tady od té značky hodinky a přítel sluneční brýle. S hodinkami dělám téměř všechno, sundávám si je akorát do vody a pořád jsou jako nové :). Dřevo je oštřené tak, aby vydrželo co nejdéle a je tam klasická záruka dva roky kdyby náhodou něco :) s čímž teda zkušenost nemám, protože se nám s věcmi nic nestalo.

Odpověď
Simona | 13.3.2021 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Příteli jsem zhruba rok zpátky koupila korkovou peněženku a pořád je jako nová. Měla jsem obavy, aby vydržela vzhledem k použitému materiálu, ale mají ji opravdu velmi dobře zpracovanou a stejně tak tomu určitě bude u těch jejich dalších věcí, takže bych vůbec neměla obavy.

Odpověď
Linda | 23.7.2021 17:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro tchýni
Nevíte o zlatnictví, které má v nabídce pěkné medailonky ? Tchýně se zmínila, že by si nějaký přála sice je to už dlouho, ale pořád to držím v hlavě.

Odpověď
Alča | 25.7.2021 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevím, jakou máš představu, ale moc pěkné medailonky na krk mají na stránkách hotdiamonds odkud jsem si ho taky objednávala.

Odpověď
Linda | 28.7.2021 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárek pro tchýni
Přesně něco takového jsem hledala ! Vezmu ten s tím rytím, ten mi přijde decentnější.

Odpověď
Alča | 30.7.2021 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dárek pro tchýni
Tak jestli je to pro starší paní, tak bych volila něco jednoduššího, ten celo kamínkový je taky krásný, ale je to už opravdu hodně zdobné.

Odpověď
Linda | 2.8.2021 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dárek pro tchýni

Odpověď
Katka | 3.3.2023 01:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro tchýni
Dárek pro tchýni jsem vybírala docela dost dlouho. Nakonec mě ale napadlo koupit ji chytré hodinky, aby se taky něčím zabavila. Koupila jsem jí chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-11-pro-stribrna/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné