Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Máte rády čaje?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Máte rády čaje? - diskuze na toto téma
Holky, strašně miluju čaje a docela ráda experimentuju a ochutnívím nové chutě. Zajímalo by mě, jakou kávu máte rády vy? Jakou doporučíte?

Marina | 28.2.2021 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte rády čaje?
Miluju čaje od delikomatu. Mají na výběr několik druhů, mně nejvíc chutná tento bylinkový https://www.delikomat.cz/produkt/herbal-selection/.

Odpověď
Danny | 29.3.2021 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte rády čaje?
A koukala ses na delikomat.cz? Já tam čaje nakupuju moc ráda, strašně mi od nich chutná :) Hlavně ty ovocný, ty jsou voňavý a lahodný.

Odpověď
ivanka087 | 24.7.2021 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte rády čaje?
Tak to já čaj teda úúúplně zbožňuji. Opravdu, to je něco, co fakt můžu. Tchýni jsem koupila nové krabičky na čaj www.firemnikrabicky.cz/krabicky-na-caj/, protože vidět, jak je skladuje v těch klasických papírových obalech mě už několik měsíců tížilo. Nemohla jsem si ani dovolit jí na to něco říct, no proto jsem jednala sama od sebe a jen tak jí dala praktický dáreček.

Odpověď
Ema Rychlá | 1.4.2023 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte rády čaje?
Jestli jste na tom jak já a opravdu máte moc rády ranní pití čaje, pak se běžte urychleně podívat na www.muudlabs.cz a najděte si tam nějaké přípravky a doplňky, či snad přímo čaje. Kamarádka která dělá pětiboj si to kupuje a říká, že rána jsou taková mnohem více naplněná.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné