| Máte rády čaje? - diskuze na toto téma |
Holky, strašně miluju čaje a docela ráda experimentuju a ochutnívím nové chutě. Zajímalo by mě, jakou kávu máte rády vy? Jakou doporučíte?
Marina | 28.2.2021 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Máte rády čaje?Miluju čaje od delikomatu. Mají na výběr několik druhů, mně nejvíc chutná tento bylinkový https://www.delikomat.cz/produkt/herbal-selection/.
Odpověď Danny | 29.3.2021 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Máte rády čaje?A koukala ses na delikomat.cz? Já tam čaje nakupuju moc ráda, strašně mi od nich chutná :) Hlavně ty ovocný, ty jsou voňavý a lahodný.
Odpověď ivanka087 | 24.7.2021 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Máte rády čaje?Tak to já čaj teda úúúplně zbožňuji. Opravdu, to je něco, co fakt můžu. Tchýni jsem koupila nové krabičky na čaj www.firemnikrabicky.cz/krabicky-na-caj/, protože vidět, jak je skladuje v těch klasických papírových obalech mě už několik měsíců tížilo. Nemohla jsem si ani dovolit jí na to něco říct, no proto jsem jednala sama od sebe a jen tak jí dala praktický dáreček.
Odpověď Ema Rychlá | 1.4.2023 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Máte rády čaje?Jestli jste na tom jak já a opravdu máte moc rády ranní pití čaje, pak se běžte urychleně podívat na www.muudlabs.cz a najděte si tam nějaké přípravky a doplňky, či snad přímo čaje. Kamarádka která dělá pětiboj si to kupuje a říká, že rána jsou taková mnohem více naplněná.
Odpověď |