Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Zkušenosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zkušenosti - diskuze na toto téma
Ahojky,chci se zeptat kde jste si kdo v Praze kupoval kolo? Máte jakoukoliv zkušenost s obchodem bikegallery?

Mirečka | 1.3.2017 00:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti
ahoj za sebe ten obchod můžu doporučit,byla jsem v něm dvakrát ale zkušenost výborná

Odpověď
Marta | 16.3.2017 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti
S tímto obchodem mám jen samé pozitivní zkušenosti, za sebe také doporučuji

Odpověď
Simuš | 26.3.2017 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti
Ahoj.Máte zkušenost jen s prodejnou bikegallery nebo i s objednáváním přes eshop?

Odpověď
Marta | 1.4.2017 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zkušenosti
Mám zkušenostjak s prodejnou tak s eshopem a v obou případech si nemůžu na nic stěžovat:-)

Odpověď
Klárka | 18.4.2017 13:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti
Potřebovala bych vybavení na kolo,ten obchod je nějaký specializovaný na kola?

Odpověď
Marta | 22.4.2017 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zkušenosti
Dobrý den,prodávají tam kola a veškeré vybavení www.bikegallery.cz/

Odpověď
Klárka | 27.4.2017 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zkušenosti
To je skvělé,díky za odkaz.Je tam obrovský výběr ,to je paráda

Odpověď
Makyta | 28.5.2017 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zkušenosti
Za sebe můžu BikeGallery eshop i obchod taky doporučit,mám odtud už pár věcí a vždy jsem velmi spokojená

Odpověď
Emula87 | 3.9.2024 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zkušenosti
Některé www.cyklodesign.cz brašny a doplňky které můžete vidět na lidech jsou skuteně nádherné. Nikdy bych nevěřila že se mně bude narozdíl od rámu kola třeba i ta brašna a nebo nějaký zajímavý doplněk.

Odpověď
Denysa | 26.8.2017 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti
Ahojky. Bikegallery jsem navštívila poprvé a naposledy před pár týdny,za mě též super!:-)

Odpověď
Marcela | 24.1.2022 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti
Zdravím, my jsme s manželem kupovali kola v tomto e-shopu: https://www.sportli.cz/kategorie/cyklistika-63/. Nejsme zas tak zkušení cyklisté, a tak jsme potřebovali poradit. Na starost si nás vzala opravdu příjemná paní a poradila nám s výběrem kol, která nám opravdu sednou. Nakonec jsme vybrali horská kola a jsme s nimi maximálně spokojeni. Navíc uživatelská podpora je opravdu kvalitní.

Odpověď
Andrea | 4.6.2024 07:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti
Když jsem si kupovala kolo, tak jsem nevěděla jak moc mě to dokáže chytnout. Jezdím teď opravdu hodně často na kole a musím říct, že si to opravdu užívám. Začala jsem díky tomu i velmi pěkně hubnout a to musím říct, že z toho mám tedy opravdu radost. Pořídila jsem si kvůli tomu i chytré hodinky, které moje sportovní úspěchy sledují https://www.armodd.cz/armodd-roundz-5-stribrna-silikonovy-reminek/ Celkově jsem s těmito chytrými hodinkami nadmíru spokojená. Nejenže jsou skvělým módním doplňkem, ale hlavně mi poskytují všechny potřebné funkce pro mé sportovní aktivity. Pokud hledáte hodinky, které vám pomohou zlepšit váš sportovní výkon a zároveň budou vypadat skvěle, tyto hodinky jsou tou správnou volbou.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné