| Kosmetika na vrásky - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jakou prosím doporučíte kosmetiku na počínající vrásky? Je mi 35 let a vrásky se mi začínají dělat kolem očí a na čele. Děkuji za doporučení :) Patrika | 3.3.2021 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na vráskyDobrý večer, za mě doporučuji kosmetiku TOAS, má výborné produkty právě na vrásky. Já jsem hrozně spokojená, mám od nich tonikum a sérum a určitě si tuto kombinace zase pořídím :) Odpověď Blanka | 5.3.2021 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na vráskyDobrý večer, já jsem si nedávno na doporučení objednala sérum TOAS MIRACLE EGF CONCENTRATE a toner MIRACLE LASER SKIN. Sérum má příjemnou konzistenci, lehce se vstřebává, krásně hydratuje a vyhlazuje vrásky. No a toner je taky výborný. Za mě pecka! Určitě od TOAS ještě něco přiobjednám :) Odpověď Radana | 12.3.2021 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na vráskyMoc děkuji za doporučení :) Tonikum i sérum jsem si objednala a těším se až dorazí a vyzkouším vše na sobě :) Odpověď Lucie | 17.3.2021 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na vráskyDobrý večer, sérum TOAS MIRACLE EGF CONCENTRATE taky používám, ale toner jsem ještě nezkoušela - díky za tip, určitě si ho objednám, sérum je totiž perfektní. Odpověď Baška | 23.5.2021 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na vráskyVýborná je česká kosmetika https://www.iuvenio.com/ já jsem s ní moc spokojená. Doporučuju si o ní přečíst.
Odpověď |