| Pročištění organismu - diskuze na toto téma |
S čím máte dobrou zkušenost na pročištění organismu ? Chci se dostat zpátky do režimu, vykašlat se na alkohol a potřebovala bych něco na způsob detoxu. Janka | 11.3.2021 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuZa mě detox ostropestřecovou pastou od www.foxylife.cz. Dělám si ho dvakrát ročně.
Odpověď Katka | 14.3.2021 11:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuOstropestřec mariánský znám,ale ne takto zpracovaný. Zaujalo mě to.
Odpověď Monika L. | 16.3.2021 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuVýborný je tenhle https://www.drmax.cz/swiss-naturevia-ostropestrec-forte-cps-60 hodně jsem si o tom četla a tenhle má nejvyšší obsah silymarinu na trhu a stačí užívat jenom jedna kapsle denně.
Odpověď Dana | 17.3.2021 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuNa stránky Foxylife jsem se dívala. Je pro mě velmi důležité, že jejich přípravky jsou zcela přírodní. Určitě tuto pastu vyzkouším.
Odpověď Katka | 21.3.2021 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuKolik balení jste využívala k detoxu organismu?
Odpověď Janka | 25.3.2021 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuPastu si kupuji na šedesát dní. Toto se mě osvědčilo jako dostačující.
Odpověď Jitta | 25.3.2021 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuTaky beru ostropestřec od Naturevia, je hodně účinný, osvědčil se mi.
Odpověď Tereza | 27.3.2021 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pročištění organismuA jak dlouho by se ten ostropestřec měl užívat? Odpověď Jitta | 28.3.2021 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pročištění organismuJá ho beru tak půl roku, ale aspoň takové tři měsíce by se měl užívat aby to mělo efekt.
Odpověď |