| Šetrná dezinfekce - diskuze na toto téma |
Jaké používáte dezinfekce na ruce ? Tu anticovidovou už používat nemůžu, protože mě hrozně štípe, tak se snažím sehnat něco šetrnějšího. Lída | 5.3.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná dezinfekceVyzkoušejte tuto: https://www.altaherba.cz/dezinfekce-smes?keyword=dezin. Příjemně voní a nevysušuje pokožku.
Odpověď Lucie | 12.3.2021 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná dezinfekceUž jsem na jejich stránky koukala, zaujaly mě i jiné přípravky než dezinfekce. Odpověď Simona | 16.3.2021 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná dezinfekceZrovna hledám alternativu ke klasickým desinfekčním gelům, protože se mi z toho dělá ekzém :-/ tohle vypadá dobře, takže zkouším objednat, díky za tip.
Odpověď Světlana | 17.3.2021 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná dezinfekcePoužívám dezinfekci od Altaherby a je super. Ruce nemám vysušené. Odpověď Jolana | 19.3.2021 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná dezinfekceVyzkoušejte od nich i přírodní přípravkyna posílení imunity. Odpověď Lea | 22.3.2021 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šetrná dezinfekceA se kterým jejich Sandrapřípravkem máte dobrou zkušenost? Odpověď Simona | 19.3.2021 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná dezinfekceDneska přišla, a zatím můžu říct, že krásně voní a je příjemná, rychle zasychá. Uvidíme za pár dní, co na to můj ekzém...
Odpověď |