Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Problém s akné a použití CBD olejů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Problém s akné a použití CBD olejů - diskuze na toto téma
Dočetla jsem se v jednom článku, že na akné by mohl pomáhat CBD olej? tak se o tom psalo velice dobře, ale máte někdo takovou zkušenost? Opravdu vám to někomu pomohlo?

Klaudie | 6.3.2021 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problém s akné a použití CBD olejů
Díky CBD oleji se mi podařilo kompletně zbavit akné, které jsem měla na zádech i pleti. Opravdu hrozné, vypadala jsem strašně. Bylo to také někdy opravdu hodně bolestivé. Jestli mohu radit, tak ze začátku rozhodně vyzkoušejte spíše méně procentní oleje. Mám vyzkoušené kvalitní, které užívám sama koupené z obchodu https://www.cbdcko.cz/cbd-oleje/

Odpověď
Andrea | 19.5.2021 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
O přípravcích s léčebnýcm konopím jsem slyšela, ale nemám zkušenost. Trápí mě taky problémy s pokožkou jako akné. Ráda bych takový přípravek vyzkoušela.

Odpověď
Renáta | 22.5.2021 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problém s akné a použití CBD olejů
Podívejte se na www.cannacare.cz. S jejich produkty mám výbornou zkušenost. Užívám kapsle s CBD na noc a přes den se mažu konopnou mastí CC Cream s CBG.

Odpověď
Andrea | 24.5.2021 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Problém s akné a použití CBD olejů
Nejsou ty kapsle návykové, nemůže se stát, že bych mohla mít závislot, přece se jedná o konopí.?

Odpověď
Renáta | 26.5.2021 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Problém s akné a použití CBD olejů
Nemusíte mít strach, jsou vyráběné pouze z přírodních látek, a použité kanabinoidy jsou legální a bez omamných účinků.

Odpověď
Mirka | 27.5.2021 10:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moc mě tento tip zaujal, také proto, že se jejich produkty vyrábí v ČR, jsou certifikované, mají vlastní výzkumně aplikační program HARP.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné