| Zdravý batoh - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, nemáte prosím zkušenost s tímto e-shopem https://www.zdravybatoh.cz Moc se mi tam líbí batoh pro dcerku do školy, děkuji za komenty :) Šárka | 14.3.2021 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravý batohDobrý večer, mám u nich objednaný batoh Active AIR FLX s unicornem pro dcerku, která jde letos do první třídy. Doporučuji se na batoh podívat - mají ho opravdu vymakaný a se spoustou vychytávek. Odpověď Jana Horáková | 15.3.2021 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravý batohMají fakt pěknou nabídku! Nakonec mě ale zaujal Bestway Evolution Air na Nejkufry.cz Odpověď Barbora | 17.3.2021 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravý batohTen se mi taky právě líbí - je to nějaká novinka a co jsem se dívala na video na jejich stránkách - mají to fakt super promyšlené a batoh má hodně vychytávek. Odpověď Jarmila | 19.3.2021 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravý batohZdravím, máme doma tento https://www.zdravybatoh.cz/p/skolni-batoh-active-air-flx-dream-beckmann a je super - má spoustu vychytávek, krásně se přizpůsobí dítěti, včetně polstrovaného bederního pásu, batoh se dá lehce zvětšit - pomocí zipu, no je toho hodně - doporučuji se na jejich stránky podívat i na video, je tam vše krásně ukázáno. Odpověď Jitka | 22.3.2021 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravý batohMoc díky za tip, batoh se mi hrozně líbí a má spoustu funkcí. Líbí se mi, že se dá variabilně zvětšit i ten vzduchový polštář je super promyšlený. Chvilku sem váhala, ale mají možnost do 30 dní batoh kdyžtak zdarma vrátit, takže jsem ho hned objednala :) Odpověď Eva | 17.3.2021 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravý batohPotřebovala bych pro dceru koupit nějaký zdravý batoh, do kterého se jí vleze i notebook. Díky zavření škol dcera teď často cestuje mezi babičkami, podle toho, která má zrovna čas. Tahá si to vše v igelitkách, chtěla bych ji objednat velký batoh, který ji však nebude ničit záda a vleze se jí tam notebook. Odpověď Martina | 21.3.2021 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravý batohTak vidím, že to asi ve všech rodinách funguje úplně stejně. Také musíme malou přehazovat na hlídání, protože jsme s manželem oba v práci. Kupovala jsem ji na to větší, ale lehký batoh, který potom bude využívat i do školy. Batoh má ergonomicky tvarovanou zadní část a samostatnou kapsu na notebook. Odpověď Eva | 23.3.2021 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravý batohZa kolik jste ho kupovala? A kde prosím? Asi ho budu muset objednat, protože nevím, kdy se dostaneme do obchodů... Odpověď Martina | 25.3.2021 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravý batohOpravdu pěkné batohy mají na výběr ze stránek https://www.nejkufry.cz/skolni-batohy/ Objednávala jsem u nich už vícekrát pro sebe například peněženku, kabelku. Proto jsem zde koupila i batoh pro dceru, protože tady mám ověřenou kvalitu a hlavně rychlé doručení zboží. Odpověď Viki | 22.9.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravý batohTaky jsem sehnala na nejkufry.cz. Kupovala jsem si od nich loni kufr na dovolenou a byla jsem moc spokojená, no a tak jsem koukala jestli nevyberu i batoh a nakonec taky veliká spokojenost.
Odpověď |