| Sytější svačina - diskuze na toto téma |
Dobrý den, syn je prvňáček a nestačí mu svačiny, a to ani doma. Teď teda školy nejsou otevřené, ale před tím si stěžoval, že měl hlad i ve škole. Co prosím dáváte prvňáčkům za svačiny, aby je to zasytilo? Jana | 14.3.2021 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sytější svačinaZdravím, dejte mu nějaký poctivý smetanový krém, ten ho spolehlivě zasytí. Taky jsme měli podobný problém a smetanové krémy se nám osvědčily. Odpověď Lída | 16.3.2021 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sytější svačinaTo mě nenapadlo, vidíte, díky za doporučení :) Jakou značku smetanových krému prosím kupujete? Odpověď Jana | 18.3.2021 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sytější svačinaU nás je nejoblíbenější Bobík. Není tak sladký jako ostatní smetanové krémy a je z poctivé smetany a tvarohu. Navíc je bez lepku, éček i konzervantů. Objednávám ho většinou online tady https://www.kosik.cz/produkt/bobik-maxi-vanilka a doporučuji koupit rovnou to větší balení :) A je to poctivý výrobek od českého výrobce. Odpověď Lída | 20.3.2021 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sytější svačinaDěkuji za tip, je pravda, že jsem Bobíka domů dlouho nekoupila a co si pamatuju, tak synovi moc chutnal, takže ho na svačinku určitě vyzkoušíme :) Odpověď Emula87 | 27.6.2022 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sytější svačinaV žádném případě dětem nedávejte svačinu v těch plastových boxech. Já jsem zjistila, že nejlepší propojení jídla s přírodou je, když se jídlo objevuje v něčem, co je ze dřeva. Třeba když dávám dětem nějaké pamlsky, tak si je hodím do www.firemnikrabicky.cz/krabicky-na-caj/ krabičky na čaj a potom z každé škatulky vyndávám podle toho, jaký je den.
Odpověď Laura | 8.2.2023 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sytější svačinaJakou svačinku nejraději nosíte do práce? Něco rychlého a hlavně vydatného, aby to člověka moc nezdržovalo? Odpověď Petra | 12.2.2023 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sytější svačinaVíte s čím jsem měla problém? Já mám kancelářskou pozici a já jsem seděla u počítače a pořád jen něco pojídala. Brambůrky, tyčinky atd.... Taky to na mě bylo jednu dobu pěkně vidět. Teď už se mi to podařilo nahradit, a to díky tomu, že jsem začala kupovat super křupavou svačinku, která je zdravá a ještě dokáže i dobře zasytit. Odpověď Laura | 16.2.2023 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sytější svačinaJakou křupavou svačinku? Můžete být teda konkrétnější? Co si to kupujete? Odpověď Petra | 22.2.2023 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sytější svačinaKupuji teď už ve velkém pro celou rodinu křupavou svačinku od https://www.loskrupos.cz/ Vždy mi to po objednání rychle přijde a taky to chodí vždy čerstvé. Opravdu se tím dá nahradit plnohodnotná svačina, ale taky pochutina večer k televizi. Odpověď Zuzana | 17.10.2024 03:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sytější svačinaZdravím všechny mamky, které rády chystají pro své ratolesti svačinky do školy. Jelikož ujz v tom nejsem začátečník, tak jsem chtěl vybrat kvalitní boxíky a láhev na pití do školy pro své děti a musím říct, že jsem naprosto okouzlená kvalitou tritanových lahví https://www.baagl.cz/products/tritanova-lahev-na-piti-jednorozec s netekoucím víčkem, takže je opravdu úplně jedno, jakým směrem se lahev vlastně nakloní. Odpověď |