Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Chodíte bosky? Chráníte nějak svá chodidla?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Chodíte bosky? Chráníte nějak svá chodidla? - diskuze na toto téma
Dají se nějak chránit chodidla při chození bosky? Mažete si na chodidla třeba nějaké speciální krémy po tom, co dojdete domů?

Markéta | 19.3.2021 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Chodíte bosky? Chráníte nějak svá chodidla?
Slyšela jste někdy o ponožkobotách? Já je mám už více jak rok a jsou na tento účel perfektní https://www.elementstore.cz/barefoot/skinners/skinners-2-0/ Dá se v nich chodit, běhat nebo třeba i jezdit na kole. Poskytují dokonalou ochranu chodidel, ale přes to v tom máte volnou nohu, jako když chodíte bosky.

Odpověď
Viola | 21.3.2021 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Chodíte bosky? Chráníte nějak svá chodidla?
Také mám od nich ponožkoboty, které jsem kupovala na jejich pobočce v Brně na Lidické. Chodím v nich, kde se jenom dá. Jsou pohodlné a dostatečně chrání nohy před zraněním.

Odpověď
Valounek | 26.7.2021 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Chodíte bosky? Chráníte nějak svá chodidla?
Já osobně jsem si barefoot chození zamilovala a chodím tak, kdykoliv to jde. A když to nejde, tak jen přiléhavou podrážku, třeba ve městě. Synovi jsem teď z https://www.kkboty.cz/detske-capacky-babice/ objednala dokonce i barefoot capáčky, tak jsem zvědavá, co přijde. Nejsem sice taková ta matka, co chce, aby děti odmala byly podle ní a nedávala jim volnost, ale tohle mi přijde pro vývoj nohy užitečnější než klasické bačkůrky. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné