Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Kosmetické přístroje do salonu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kosmetické přístroje do salonu - diskuze na toto téma
Potřebovala bych po rozvolnění trochu více začít vydělávat. Chtěla bych si otevřít kosmetický salon, co tam tak nabízet? A jaké vybavení pořídit?

Aneta | 26.3.2021 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetické přístroje do salonu
Dobře se mi lákají zákaznice na přístroj https://www.sapex-pedikura.cz/kosmeticke-pristroje-ionto-comed/538-ionto-peel.html , která v moc salonech nenajdete. Mohla jsem si na to nasadit i dobrou cenu a zákaznice odchází vždy spokojené. Pořizovací cena se mi vrátila ani ne za 14 dnů od toho co jsem ho začala používat a hlavně ženy si to mezi sebou řeknou. Hodněkrát kvůli tomu pracuji až do pozdních večerních hodin, protože zákaznice jsou schopné přijít i v devět večer.

Odpověď
Kristýna | 17.10.2021 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemáte zkušenost s hyaluron pen ? Zajímalo by mě jak to funguje a jak dlouho to vydrží ?

Odpověď
Laura | 31.10.2021 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kosmetické přístroje do salonu
Byla jsem na tom poprvé 14 dní zpátky a je to pecka ! Žádné jehly a efekt naprosto neuvěřitelný. Mám krásně plné a šťavnaté rty, mám je krásně hebké a lesklé, takže za mě veliká spokojenost. Dívala jsem se, že se to dá koupit i domů, tak si nejspíš udělám radost https://eshop.dr-nek.cz/cs/vyhledavani?controller=search&s=hyaluron+pen.

Odpověď
Kristýna | 8.2.2022 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kosmetické přístroje do salonu
Super, bavila jsem se o tom s kamarádkou, tak si to pořídila do salónu a byla jsem nakonec u ní a výsledek je perfektní. Mám decentně zvětšené rty, nic přehnaného a jsem moc spokojená.

Odpověď
Kája | 5.3.2022 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kosmetické přístroje do salonu
Můžu baby vědět jak dlouho plné rty vydrží a kdy se na ošetření musí znovu ?

Odpověď
Miri | 19.3.2022 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kosmetické přístroje do salonu
Chodím už několik let na tuto kliniku, takže jestli zvažuješ zvětšení rtů, tak si zajdi rozhodně sem, nechám ti tady odkaz kde najdeš veškeré potřebné informace https://aetherclinic.com/treatment/dermalni-vyplne/

Odpověď
Hanka | 20.10.2021 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemáte doma takovou tu špachtličku na černé tečky ? Jakou značku by jste mi doporučily ? :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné