Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Brusky pro pedikúru a manikúru

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Brusky pro pedikúru a manikúru - diskuze na toto téma
Chtěla bych začít podnikat v oblasti kosmetiky a kosmetického salonu. Hledám kvalitní brusku pro pedikúru a manikúru. Máte někdo zkušenost s výběrem? Zvolit s odsáváním nebo bez?

Klára | 25.3.2021 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Brusky pro pedikúru a manikúru
V tomto odvětví pracuji už opravdu dlouho a při výběru se doporučuji zaměřit na kvalitní brusky s odsáváním. Přeci jen při broušení nehtů vzniká velice jemný prach, který ani rouška nepochytá a proto je odsávání vždy lepší. Objednala jsem si kvalitní brusku https://www.sapex-pedikura.cz/brusky-pro-pedikuru-s-odsavanim/574-podotronic-sinus-i.html , která se dá jednoduše ovládat pomocí dotykového displeje.

Odpověď
Táňa | 21.2.2022 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Brusky pro pedikúru a manikúru
Za sebe teda musím říct, že bruska na nehty je vážně dost užitečná věc. Dřív jsem to považovala spíš za zbytečnost, zvlášť pro domácí využití, ale opravdu to dokáže ušetřit spoustu práce. Na ty brusky s odsáváním jsem se koukala, ale je to dost drahá záležitost. Já nakonec vzala tu nejlevnější, kterou jsem našla tady www.rajnehtu.cz/brusky-a-frezky-na-nehty/ a slouží mi perfektně. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné