| Rychlé svačinky - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaké rychlé svačinky doporučíte na procházky, poradíte? Zdenka | 21.3.2021 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rychlé svačinkyZdravím, kupuju kapsičky - ovocné i jako hotové jídlo a spokojenost. Jsou v praktickém balení, dcerka si kapsičku sama podrží a je spokojená. Na ven je to ideální svačinka. Odpověď Jana | 23.3.2021 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rychlé svačinkyTo zní dobře, díky - kapsičky jsem ještě nezkoušela dávat - jakou značku prosím kupujete? Odpověď Zdenka | 25.3.2021 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rychlé svačinkyKupuju vždycky od Sunaru - mají výborné složení a kupuju víc balení do zásoby. Nejraději má dcerka tyto kapsičky https://www.alza.cz/maxi/sunar-do-rucicky-mix-karton-12-100-g-d5482813.htm?o=13 Odpověď Jana M. | 27.3.2021 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rychlé svačinkyTak moc díky, mají je za super cenu, určitě je vyzkoušíme. Odpověď Aneta | 29.3.2021 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rychlé svačinkyKdyž jde o procházky nebo nějaký výlet, tak moje holky jsou zvyklé, že jim beru na cestu toho velkého Bobíka. Na svačinu je to parádní věc, protože je hutný, dobrý a obě holky perfektně zasytí, takže pak vydrží až do oběda :) Odpověď Dominika | 22.1.2023 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rychlé svačinkyHolky jak během dne když nestíháte třeba v práci doplňujete energii? Máte někdo nápad na rychlou, zdravou a vydatnou svačinku, která nezabere příliš moc času? Odpověď Eva | 24.1.2023 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rychlé svačinkyTaké jsem hledala něco co by mi dokázalo nahradit svačinu, ale taky třeba nezdravé mlsání. Sehnala jsem si křupavé proteinové tyčinky, které dokáží dodat rychle energii a plně nahradit svačinu v práci, na cestách nebo třeba na výletě. Odpověď Dominika | 27.1.2023 00:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rychlé svačinkyMůžu se prosím zeptat co to přesně myslíte? Co jste si začala kupovat? Odpověď Eva | 31.1.2023 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Rychlé svačinkyNo jasně, ono asi bude i nejlepší, když si to třeba sama vyzkoušíte. Já můžu doporučit perfektní křupavou sváču https://www.loskrupos.cz/proteinova-krupanda-kejksy/ Já jsem si to hned oblíbila. Odpověď |