Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Problémy se zažíváním

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Problémy se zažíváním - diskuze na toto téma
Dobrý den, potřebovala bych poradit. V poslední době mě hodně trápí zažívání. Mám nafouklé břicho, nechodím pravidelně na toaletu s čímž jsem předtím neměla potíže. Nevím jestli s tím jít k lékaři nebo jestli je něco volně prodejného v lékárně, co by mi mohlo pomoct a zažívání trochu srovnat ?

Bača | 24.3.2021 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy se zažíváním
Trápilo mě to stejné poměrně dlouhou dobu, tak jsem se snažila najít něco s bylinkami, protože ty mi pomohly vždycky a proto jsem si objednala tady tohle a a to mi teda pomohlo https://darzprirody.cz/aureen/792-aureen-kura-1000ml-na-28-dni.html

Odpověď
Bača | 24.3.2021 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy se zažíváním
Trápilo mě to stejné poměrně dlouhou dobu, tak jsem se snažila najít něco s bylinkami, protože ty mi pomohly vždycky a proto jsem si objednala tady tohle a a to mi teda pomohlo https://darzprirody.cz/aureen/792-aureen-kura-1000ml-na-28-dni.html

Odpověď
Anna | 26.3.2021 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problémy se zažíváním
To jsem vůbec nevěděla, že něco takového tady mají, protože na eshopu dar z přírody si s mamkou objednáváme doplňěk na imunitu a mamka má od nich vyzkoušenou tu detoxikační kúru, takže věřím že mi to pomůže.

Odpověď
Sisa | 1.5.2021 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy se zažíváním
vyzkoušejte tohle https://www.nutraday.cz/quercetin-bromelain/ mě to pomohlo, já jsem tu stránku znala a měla jsem od nich už nějaké vitamíny, tak jsem vyzkoušela i tohle na to zažívání a taky dobrý, tak snad to pomůže i vám ;-)

Odpověď
Andrea | 20.5.2021 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy se zažíváním
Jestli můžu doporučit, zkuste přípravek s kanabionidy. Mám vyzkoušený olej s CBD a jsem spokojená.

Odpověď
Denisa | 23.5.2021 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problémy se zažíváním
O jaký konkrétní přípravek se jedná?

Odpověď
Andrea | 25.5.2021 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Problémy se zažíváním
Hledala jsem při péči o zdraví nějakou alternativní přírodní cestu. Objevila jsem CannaCare produkty. Používám jejich CBD oleje nejen na kvalitnější spánek a regeneraci, ale i při vaření. Dochucuji s nimi různá jídla, zakapávám saláty nebo třeba dochucuji smoothie.

Odpověď
Denisa | 26.5.2021 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Problémy se zažíváním
Děkuji za tip, určitě si stránky projdu a vyzkoušíme.A nemusím se bát, že to bude návkové, přece se jenom se jedná o konopí.

Odpověď
Andrea | 27.5.2021 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Problémy se zažíváním
Podívejte se na www.cannacare.cz. Jejich produkty jsou vyráběné z konopného výtažku ve farmaceutické kvalitě. Jde o čisté přírodní produkty získané nejmodernějšími technologiemi v přísně kontrolovaných laboratorních podmínkách

Odpověď
Anna | 25.6.2024 11:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problémy se zažíváním
Také jsem u sebe hledala ten spouštěč a zjistila jsem, že když se hodně najím, může to vyvolat nesnesitelnou migrénu. Není to vůbec příjemné. Co mi ale opravdu pomáhá, je potravinový doplněk Biotter BYOLOGY Chole AKUT. Díky němu mě migréna velmi rychle opustí a zase se cítím dobře. Je skvělé, že je to vyrovnaný produkt, takže ho mohou užívat i lidé s vysokým nebo nízkým tlakem, cukrovkáři i ti, kteří berou léky na ředění krve.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné