Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Léčebné konopí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Léčebné konopí - diskuze na toto téma
Potřebovala bych poradit, jestli se někomu pomocí konopí podařilo zatočit s kožním problémem a případně v jaké formě to konopí užíval? Jsou například k něčemu mastičky?

Veronika | 22.3.2021 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Léčebné konopí
Hodně to záleží, na co přesně by to mělo zabrat, ale obecně na kožní problémy je konopí velmi dobré. Já si tak řešila problém s ekzémem. Kupuji si na to konopné CBD oleje https://www.cbdcko.cz/cbd-oleje/ . Začínala jsem na 5%, pak jsem si objednala 10%. Ten mi problém vyřešil úplně. Nemusíte tak konopí kouřit, stačí užívat CBD olej. Jinak hodně se toho můžete dozvědět o účincích i z článku https://www.cbdcko.cz/blog/ucinky-cbd-oleju-aneb-vse-co-potrebujete-vedet-o-cbd/

Odpověď
Barbora | 19.5.2021 17:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Léčebné konopí
Přípravek s kanabinoidy využívám při léčbě lupénky. Jsem spokojená, ulevilo se mi.

Odpověď
Viktorie | 22.5.2021 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Léčebné konopí
Se kterými konkrétními máte prosím zkušenost?

Odpověď
Barbora | 24.5.2021 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Léčebné konopí
Jedná se o CannaCare, používám noční konopnou mast s CBD, přes den užívám Kapky CC Drops s CBG 15%.

Odpověď
Viola | 26.5.2021 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Léčebné konopí
Našla jsem si jejich stránky www.cannacare.cz Dozvěděla jsem se, tam a je to pro mě důležité, že jejich přípravky jsou přírodní a dokonce i veganské. Jsou vyráběné v České republice ve špičkových laboratořích BIOCEV.

Odpověď
Barbora | 27.5.2021 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Léčebné konopí
Děkuji za tento tip, ráda jejich přípravky taky vyzkouším. Zaujaly mě Relax kapsle s CBD.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné